Nieuwe Ewon remote connectiviteitsoplossingen

remote connectiviteitsoplossingen

HMS Networks versterkt zijn remote connectiviteitsoplossingen met de presentatie van de onlangs overgenomen softwareoplossingen WEBfactory i4connected en i4scada onder het Ewon merk. Het nieuwe aanbod biedt machinebouwers en hun klanten een end-to-end IIoT oplossing die data van machines verzamelt en presenteert in een gebruiksvriendelijke webinterface.

Het Ewon aanbod remote connectiviteitsoplossingen van HMS Networks omvat ’s werelds meest gebruikte oplossingen voor remote machineconnectiviteit, die veilige toegang tot machines op afstand mogelijk maakt, evenals dataverzameling voor proactief en efficiënt onderhoud van machines.

Met de nieuwe i4 softwareoplossingen kunnen machinebouwers en hun klanten data van aangesloten machines visualiseren in een webinterface, waardoor besluitvorming, controle en service kunnen worden verbeterd en het risico van kostbare machine- en systeemuitval wordt geminimaliseerd.

Zodra een Ewon gateway – Flexy of Netbiter – op een machine is geïnstalleerd, kan de Ewon i4connected software aan de slag. i4connected verzamelt data van Ewon gateways en presenteert deze aan de gebruiker in een eenvoudig te begrijpen grafische gebruikersinterface. Complexe industriële processen worden daarbij op toegankelijke wijze weergegeven, zodat de gebruiker fabrieken, gebouwen, machines, apparaten en sensoren veilig kan verbinden en data kan opvragen. In i4connected remote connectiviteitsoplossingen kunnen de data in real time worden gevisualiseerd en geanalyseerd, zodat de gebruiker op data gebaseerde beslissingen kan nemen en predictief onderhoud kan uitvoeren.

Met Ewon i4scada profiteren fabriekseigenaren en system integrators bovendien van een volledig webgebaseerde SCADA software waarmee de efficiëntie van complexe industriële processen real-time op locatie kan worden verbeterd. i4scada maakt op data gebaseerde beslissingen mogelijk voor een betere productiviteit en kostenoptimalisatie.

“Deze geïntegreerde aanpak combineert onze succesvolle Ewon gateways Flexy en Netbiter met de geavanceerde i4connected software. Machinebouwers en hun klanten zullen makkelijk waardevolle data van hun machines kunnen ontsluiten en benutten voor het verbeteren van de operationele efficiency en voor het verlagen van de kosten. HMS staat voor ´Hardware Meets Software´ en deze integratie is daar het perfecte bewijs van,” aldus Alexander Hess, General Manager van HMS Networks’ Business Unit Ewon.

Meer informatie bij HMS Networks

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.