Nieuw van STÖBER: PROFIdrive en PROFIsafe

STÖBER PROFIdrive and PROFIsafe

PROFIdrive en PROFIsafe van STÖBER – Uitstekende oplossing voor besturingsengineers

STÖBER heeft zijn drives uit de SC6- en SI6-serie uitgebreid met extra PROFINET-functies en met de nieuw ontwikkelde SU6-module hebben de SI6 en SC6 drives een eenvoudig te integreren oplossing voor STO en SS1-t via PROFIsafe.

Op het gebied van motion control ondersteunt STÖBER nu een breed scala aan toepassingen in overeenstemming met het gestandaardiseerde PROFIdrive-profiel. Een bijzonder voordeel is dat de communicatie-interfaces van de drives nu ook PROFINET-gecertificeerd zijn.

Totaaloplossing SC6 en SI6 drives

Met de SC6- en SI6-serie van de Duitse leverancier STÖBER kunnen engineers eenvoudig de meest geschikte STÖBER aandrijfcontroller voor hun toepassing specificeren. De SC6-serie biedt compacte stand-alone oplossingen voor maximaal twee aandrijfassen met nominale uitgangsstromen tot 2 x 19 A. De SI6 is even slank, dynamisch en geschikt voor meerassige aandrijfsystemen met nominale uitgangsstromen tot 50 A. De energievoorziening wordt verzorgd door een centrale voedingsmodules in de groep. Tot deze nieuwe ontwikkeling werden deze compacte aandrijfcontrollers voornamelijk gebruikt in op EtherCAT gebaseerde toepassingen.

Meer informatie bij ATB Automation

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie