Nieuw online selfserviceportaal voor machinebouwers

Online selfserviceportaal

Schneider Electric introduceert mySchneider: online selfserviceportaal voor machinebouwers

Schneider Electric introduceert mySchneider voor machinebouwers: een online selfserviceportaal voor zakelijke partners die actief zijn in de machinebouw en industriële automatisering. Met dit nieuwe platform biedt Schneider Electric partners een vereenvoudigde en gepersonaliseerde digitale ervaring afgestemd op hun persoonlijke profiel en voorkeuren. mySchneider biedt toegang tot de meest relevante informatie, tools en trainingen en combineert verschillende diensten van Schneider Electric op één enkel platform.

Informatie afgestemd op persoonlijk profiel en voorkeuren

De meeste informatie die machinebouwers nodig hebben is al beschikbaar op de website van Schneider Electric. Door de grote hoeveelheid aan informatie vindt de machinebouwer niet altijd direct de informatie die hij nodig heeft, met verlies van kostbare tijd als gevolg. Het online selfserviceportaal mySchneider verzamelt alle informatie die relevant is voor machinebouwers, aangevuld met diverse handige tools, trainingen en zakelijke diensten. Machinebouwers blijven op deze manier geïnformeerd over belangrijke onderwerpen zoals het laatste nieuws en relevante trends en informatie over nieuwe introducties en uitfaseringen.

Ondersteuning op het vlak van techniek, verkoop en marketing

Via de homepage van het online selfserviceportaal mySchneider hebben machinebouwers online toegang tot de uitgebreide ondersteuning van Schneider Electric op het vlak van techniek, verkoop en industriële marketing:

  • Toegang tot productcatalogi en brochures, technische documentatie en software. Ook kunnen machinebouwers op mySchneider terecht voor handleidingen, praktische tips en instructievideo’s.
  • Het vinden, selecteren en configureren van producten van Schneider Electric is eenvoudiger dan ooit dankzij de handige product selector en een uitgebreid aanbod aan configuratoren.
  • Aanmelden voor technische trainingen, online cursussen en live events kan direct via mySchneider. Machinebouwers kunnen opnames van webinars terugkijken wanneer het hun uitkomt.
  • Geregistreerde mySchneider gebruikers profiteren van exclusieve voordelen zoals speciale promoties, gratis product samples, live demonstraties op locatie of uitgebreid technisch advies.

Alle zakelijke diensten beschikbaar op één enkel platform

Met de introductie van het online selfserviceportaal mySchneider combineert Schneider Electric verschillende zakelijke diensten op één enkel platform. Bestaande diensten zoals mySE zullen later dit jaar worden geïntegreerd binnen mySchneider.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.