Modulair ontwerp voor maximale flexibiliteit

Modulair ontwerp

Het modulair ontwerp van het HMI gamma van Pepperl+Fuchs biedt een aangepaste oplossing voor elke toepassing, van niet-gevaarlijke omgevingen tot zone 1.

Modulair ontwerp van VisuNet FLX

De HMI-productfamilies VisuNet GXP en VisuNet FLX geven maximale flexibiliteit voor gebruik in de procesindustrie. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen HMI-systemen geconfigureerd worden om aan specifieke individuele behoeften te voldoen, waardoor uiterst snelle en eenvoudige servicemogelijkheden op afstand ontstaan. Klanten kunnen beschikken over een uitgebreide reeks technologieën, installatiemogelijkheden en randapparatuur. Het modulaire ontwerp bestaat uit ten minste één computerunit en één displayunit, die elk afzonderlijk kunnen geconfigureerd worden. De operator workstations van Pepperl+Fuchs zijn ontworpen en gecertificeerd voor gebruik in ATEX/IECEx Zone 1/21, Zone 2/22 en Div 1 toepassingen. Bovendien kunnen alle producten gebruikt worden in niet-gevaarlijke gebieden.

De door Pepperl+Fuchs ontwikkelde VisuNet RM Shell 5 firmware voor VisuNet thin clients is gebaseerd op Windows 10 IOT 2019 LTSC en biedt een eenvoudige manier om individuele aanpassingen door te voeren. De hoogste veiligheidsnormen en flexibele configuratiemogelijkheden maken aansluiting op talrijke virtuele en conventionele procescontrolesystemen mogelijk.

End-to-end thin client-portfolio tot Zone 1/21

Het productaanbod wordt volledig gemaakt door robuuste thin clients voor gebruik in controlekamers en schakelkasten. Daarnaast zorgen de mobiele tablet thin clients van Pepperl+Fuchs voor een compleet portfolio voor virtuele en conventionele procescontrolesystemen. Met de VisuNet Control Center software kunnen de thin clients naadloos en centraal beheerd worden- van Zone 1 tot de controlekamer.

Over Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs is specialist in industriële sensortechnologie en explosiebeveiliging die geschikt zijn voor de hedendaagse eisen van de productie- en procesautomatisering. Vanuit een klein familiebedrijf dat in 1945 ontstond, groeide Pepperl+Fuchs uit tot een groep met meer dan 40 dochterondernemingen met een vertegenwoordiging op alle continenten.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie