Max van Haastrecht nieuwe directeur KSB Nederland

KSB Nederland

Na meer dan 40 jaar voor KSB te hebben gewerkt, gaat directeur Nico Gitz binnenkort met pensioen. Hij wordt opgevolgd door Max van Haastrecht. Max is geen onbekende. Hij werkte 25 jaar geleden voor Duijvelaar Pompen dat tegenwoordig onderdeel uitmaakt van KSB. Sindsdien bekleedde hij verschillende functies bij uiteenlopende bedrijfsonderdelen van Heras, waarna hij de overstap maakte naar het familiebedrijf Gebr. Bodegraven. De volgende carrièrestap is nu die van directeur KSB Nederland.

Kennis, ervaring en waterstof

Over zijn nieuwe werkgever en functie vertelt hij: “KSB is een veelzijdig bedrijf dat actief is op een groot aantal markten. Ons bedrijf onderscheidt zich door een unieke combinatie van kennis, techniek en service. De kennis en ervaring die het bedrijf in de afgelopen 150 jaar heeft opgebouwd, zetten we dagelijks in voor oplossingen voor onze klanten. Als verbinder kom ik graag bij klanten en werk ik graag met veel verschillende mensen samen om vervolgens verder te groeien. Het mooie van onze wereld is dat er altijd nieuwe markten en ontwikkelingen zijn. Producten van KSB worden ingezet voor het verpompen van afvalwater tot bagger en van cosmeticaproducten tot biomassa. De nieuwste loot aan de grote boom aan toepassingen is waterstof. En ook daar is KSB al volledig klaar voor.”

Nico verruilt de wereld van pompen en afsluiters voor die van zeilen en tuigage. Als fervent zeiler zal hij regelmatig op het water te vinden zijn. Gelegenheid genoeg om terug te kijken op 40 succesvolle jaren, waarin KSB haar positie in Nederland fors uitbouwde, mooie projecten werden gerealiseerd en nauw werd samengewerkt met een trouwe schare klanten. Met een gezonde instroom aan jonge vakkrachten, een continue opdrachtstroom, trouwe klanten en een competent, gemotiveerd en ervaren verkoop- en serviceteam, kan Nico het bedrijf met een gerust hart aan de volgende generatie overdragen. “Ik begon na mijn studie Werktuigbouwkunde als trainee bij KSB en verlaat na meer dan 40 jaar de KSB-familie in de wetenschap dat het bedrijf in goede handen is. Ik wens Max en alle medewerkers alle goeds en veel succes!”

KSB Nederland

KSB is een van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen, afsluiters en bijbehorende systemen. Zij legt haar focus op de industrie en gebouwentechniek, water- en afvalwaterbeheer alsmede energietechniek en mijnbouw. Het concern is met eigen verkooporganisaties, productie- en servicebedrijven op alle continenten vertegenwoordigd. De Nederlandse dochteronderneming KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en projectengineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters, maar ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ruim 70 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Procesindustrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.