Lineaire servomotor P01-48-M01 van LinMot vernieuwd

Lineaire servomotor

De lineaire servomotoren P01-23, P01-37 en P01-48 van LinMot waren al langere tijd beschikbaar als “high-performance” variant. Het bedrijf lanceert nu de bouwgrootte 48-M01 in een nog verder geoptimaliseerde uitvoering.

De toegepaste neodymium magneten en het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor de verbeterde prestaties van deze motoren. De geoptimaliseerde prestaties komen vooral duidelijk naar voren bij piek-, continue kracht en snelheid. Deze voordelen kunnen nu flexibeler worden gebruikt, aangezien het ontwerp van de nieuwe lineaire servomotor gebaseerd is op de bewezen korte motoren P01-23S en P01-37S. De motoren van bouwgrootte 48-M01 bieden nu ook geoptimaliseerde afmetingen voor krappe ruimtes.

Koeler

De nieuwe lineaire servomotor M01 maakt gebruik in de kleinste inbouwruimtes mogelijk. Eerder kon dit alleen met extra koeling. Dit is mogelijk omdat de koelcapaciteit kan worden verhoogd door de nieuwe, lichtgewicht koelflens zonder extra benodigde ruimte te hinderen. De lineaire motoren van de M01-serie hebben dus een slanke doorsnede en een lage bewegende massa en zijn bijzonder geschikt voor zowel slider- als statortoepassingen.

Lineaire servomotor meer compact

Als u dus kiest voor de M01-serie, profiteert u niet alleen van de hogere vermogensdichtheid, maar ook van de praktische afmetingen en de uitgebreide montagemogelijkheden. Dit wordt gegarandeerd door de bijzonder slank geïntegreerde montageflens van de 48-serie. Deze is namelijk voorzien van M8 draadgaten aan de rechter- en linkerzijde en aan de onderzijde.

Meer informatie over de High performance lineaire servomotor P01-48.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie