Introductie innovatieve lage range TOC-analyzers

TOC-analyzer

Leverancier van instrumentatie en oplossingen voor procesautomatisering Endress+Hauser lanceert twee geavanceerde lage range TOC-analyzers, namelijk de CA78 en CA79. Deze analyzers zijn speciaal ontworpen voor het monitoren van ultrapuur water in hoogwaardige processen, met een meetbereik van 0,5 tot 1000 ppb.

De TOC-analyzers maken gebruik van het beproefde UV-oxidatieproces in combinatie met differentiële geleidbaarheidsmetingen. Dankzij een reactietijd (t90) van slechts 50 seconden, leveren de analyzers continu betrouwbare en nauwkeurige metingen, zodat de kwaliteit van het ultrapure water direct kan worden gecontroleerd. Dit stelt gebruikers in staat om onmiddellijk in te grijpen en zo vervuiling van processen of eindproducten te voorkomen. Dit beperkt verliezen en kosten. Bovendien voldoet de CA79 analyzer aan de FDA 21 CFR Part 11.

CA78 TOC-analyzer

Het totaal gehalte aan organische koolstof (TOC) speelt een cruciale rol bij de kwaliteit van ultrapuur water. Een hoge TOC-concentratie kan waterzuiveringssystemen beschadigen en de benodigde waterkwaliteit in gevaar brengen. De online CA78 TOC-analyzer zorgt voor continue en nauwkeurige TOC-monitoring, waardoor een consistent hoge kwaliteit van ultrapuur water in productieprocessen wordt gewaarborgd. Dit biedt volledige controle over zowel productopbrengst als -kwaliteit.

De CA78 TOC-analyzer is uitermate geschikt voor het monitoren van TOC in ultrapuur water binnen sectoren zoals de elektriciteits- en energie-industrie, halfgeleiderproductie, lichaamsverzorging en desinfectantproductie. Dit gebeurt onder procesomstandigheden met een geleidbaarheid van 2 µS/cm (standaard) of 10 µS/cm (optioneel) en een neutraal pH-bereik.

Dankzij de realtime inzichten die de online TOC-analyzer biedt, kunnen gebruikers snel reageren op mogelijke waterverontreiniging en hun producten effectief beschermen. Met een korte responstijd (t90) van 50 seconden meet de CA78 continu, wat resulteert in een betrouwbaar overzicht van de waterkwaliteit. Bovendien maakt de analyzer gebruik van de beproefde UV-oxidatie- en differentiële geleidbaarheidsmetingen, die algemeen erkend worden als de meest betrouwbare methode voor TOC-sporenanalyse in ultrapuur water.

CA79

De CA79 TOC-analyzer is uitermate geschikt voor het bewaken van TOC in ultrapuur water in life sciences-toepassingen, met procesomstandigheden als geleidbaarheid < 2 µS/cm en een neutraal pH-bereik. Dankzij de realtime inzichten die de CA79 TOC-analyzer biedt, kunnen gebruikers snel reageren en hun producten effectief beschermen. De analyzer meet continu, met een korte responstijd (t90) van slechts 50 seconden, en maakt gebruik van beproefde UV-oxidatie- en differentiële geleidbaarheidsmetingen, die inmiddels de meestgebruikte methode zijn voor TOC-sporenanalyse in ultrapuur water.

De CA79 voldoet aan de eisen van de Europese en Amerikaanse farmacopee, waardoor werken volgens FDA 21 CFR deel 11 is toegestaan. De analyzer levert duidelijke documentatie van relevante gebeurtenissen, regelmatige kwaliteitsrapporten en systeemgeschiktheidstests (SST’s). Het onderhoudsvriendelijke ontwerp van de CA79, in combinatie met het wereldwijde servicenetwerk, biedt uitgebreide ondersteuning voor het meetpunt, inclusief installatiekwalificatie (IQ) en regelmatige operationele kwalificaties (OQ). Dit zorgt voor een betrouwbare en efficiënte werking gedurende de gehele levensduur van het instrument.

Meer informatie bij Endress+Hauser

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie