Industriele distributiepartner voor FPT Industrial

Industriele distributiepartner FPT Industrial

Yakamoz is industriele distributiepartner van FPT Industrial

FPT Industrial heeft Yakamoz gekozen als nieuwe industriele distributiepartner in Turkije om zijn aanwezigheid in het land te versterken. Het partnerschap is bedoeld om de zakelijke mogelijkheden van het merk in deze markt te vergroten, met speciale aandacht voor de maritieme en energieopwekkingssegmenten.

Yakamoz wordt de exclusieve industriele distributiepartner van FPT Industrial powertrain-oplossingen in Turkije. Door het sterke dealernetwerk en het netwerk van werkplaatsen in het land heeft Yakamoz het potentieel om het lokale marktaandeel van FPT Industrial te vergroten, door niet alleen de producten van het merk aan te bieden, maar ook de beschikbaarheid van een breed scala aan reserveonderdelen, 24/7 serviceondersteuning en technische ondersteuning voor innovatieve en op maat gemaakte oplossingen.

De nieuwe industriele distributiepartner Yakamoz is gevestigd in de provincie Izmir, aan de kust van de Egeïsche Zee, en zal zich vooral richten op FPT Industrial-oplossingen voor de scheepvaart. Als snelgroeiende markt voor het merk heeft Turkije ook een groot potentieel in de industriële en energieopwekkingssegmenten, dat door Yakamoz zal worden verkend, vooral met de introductie van Stage V-emissienormen in het land.

Om FPT Industrial in Turkije verder te promoten, heeft Yakamoz geïnvesteerd in human resources en in nieuwe faciliteiten. Het partnerschap wordt ingehuldigd op de CNR Eurasia Boat Show, waar de nieuwe industriele distributiepartner van 22 februari tot 1 maart de grootste maritieme oplossingen van FPT Industrial (Hal 7, stand A06) tentoonstelt, zoals de recordmotor C16 1000 en het hoogwaardige geïntegreerde maritieme controlesysteem Red Horizon.

FPT Industrial is een merk van CNH Industrial, gewijd aan het ontwerp, de productie en de verkoop van aandrijflijnen voor on- en off-road voertuigen, marine en energieopwekkingstoepassingen. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 8.000 mensen in dienst, in tien fabrieken en zeven R&D-centra. Het FPT Industriële verkoopnetwerk bestaat uit 73 dealers en meer dan 800 servicecentra in bijna 100 landen. Een breed productaanbod, waaronder zes motoren van 42 pk tot 1.006 pk, transmissies met een maximumkoppel van 200 Nm tot 500 Nm, voor- en achterassen van 2 tot 32 ton GAW (Bruto As-gewicht). FPT Industrial biedt het meest complete assortiment aardgasmotoren op de markt voor industriële toepassingen, inclusief motorprogramma’s van 136 pk tot 460 pk. Dit uitgebreide aanbod en een nauwe focus op R&D activiteiten maken FPT Industrial tot een wereldleider op het gebied van industriële aandrijflijnen.

Meer informatie

Lees ook:
Hoe ASML monopolist werd
Windenergie: de innovaties en ontwikkelingen

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Algemeen - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.