Indumation.be bundelt beurservaring én kennisoverdracht

Indumation.be 2022

Voor het eerst in 3 jaar komt de Benelux industrie terug samen op de hoogmis voor automatisering en Industrie 4.0. Alle ogen zijn gericht op Indumation.be 2022, van 18 tot 20 mei te Kortrijk Xpo.

De beursvloer van Indumation.be 2022 (26.000 m²) staat vol met zowel de grootste industriële technologieproviders als de nieuwste techstartups, die de industriële automatisering van morgen, op vandaag al gaan demonstreren. Dit gebeurt in 7 technologieroutes die u en uw team op voorhand, op maat en tijdsefficiënt kunnen selecteren.

Ongezien aanbod mondiale innovaties in primeur op indumation.be 2022

Door het wegvallen van heel wat Europese technologiebeurzen, en door een ongeziene funnel aan innovaties wordt Indumation.be 2022 de eerste ‘Live Floor Show’ voor al deze nieuwe introducties. Als bezoeker mag u zich alvast schrap zetten voor een parade van innovaties op gebied van robotica, motion control, sensor– en visietechniek, IoT en slimme geconnecteerde componenten.

Meer weten over de technologiebedrijven die u zullen verwelkomen op Indumation.be 2022? Ontdek het actuele aanbod binnen de diverse technologieroutes.

Indumation lezingen

Inzichten van uzelf en uw teamgenoten uit diverse afdelingen moeten onderbouwd worden met een gemeenschappelijke consensus – en dit bereikt u met het high-end aanbod van maarliefst 12 Expert Classes met inzichten, voorspellingen en best practices van experten, competentiecentra en industry peers. Maak kennis met de nieuwste onderzoeksprojecten, start- en scale-ups in de Connectivator zone waar u, naast de Expert Classes, ook 18 demopitches van exposanten kunt bijwonen.

Indumation boven

Opnieuw meer dan 10.000 bezoekers uit de benelux-industrie verwacht

Traditioneel staat de bezoekersregistratie open voor professionals uit alle takken van de industrie (maak- en procesindustrie, logistiek, machinebouw, aerospace, energie- en nutsbedrijven, etc.) en publieke sectoren ongeacht hun functie, afdeling of beslissingsniveau. Indumation.be 2022 wordt Een all-in-one experience, die bovendien gratis is en ongetwijfeld van onschatbare waarde voor de competitiviteit van uw organisatie. Uiteraard bent u op donderdagavond (19 mei) ook welkom op de bruisende nocturne (18-22 uur).

Voor het eerst brengt Indumation.be ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform Indumation.be Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

Indumation.be 2022

  • Woensdag 18 mei: 10.00-18.00u
  • Donderdag 19 mei: 10.00-22.00u; feestelijke nocturne en VIPavond vanaf 18.00u
  • Vrijdag 20 mei: 10.00-16.00u
  • Locatie: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België.

Meer praktische info vindt u hier.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie