Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ZIE: de technologische industrie

4 april 2024 van 09:00 tot 17:00

gratis

Zuid-Holland heeft alle ingrediënten in huis om sterke economische groei te realiseren: een stevige industriële geschiedenis, ruim 6.000 maakbedrijven en toeleveranciers, focus op lucht- en ruimtevaart, agri & tuinbouw, scheepsbouw en machinebouw én een flinke dosis ambitie. Deze ingrediënten bieden bovendien de kans om een sleutelrol te spelen op het gebied van digitalisering, de energietransitie en de circulaire economie. Die transities vragen om technologische innovaties, maar daarvoor is cross-sectorale samenwerking en kennisdeling essentieel. Samen weten we namelijk meer dan één. Deze filosofie is de basis van het ZIE: het technologische industrie event dat HiDelta en Mikrocentrum samen organiseren op 21 maart in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

Centrale ontmoetingsplek voor de technologische industrie uit Zuid-Holland

Door de krachten te bundelen, realiseren HiDelta, als netwerkorganisatie voor de Zuid-Hollandse technologische industrie, en Mikrocentrum, als platformorganisatie en eventorganisator voor de hightech- en maakindustrie, een centrale ontmoetingsplek om de gestelde ambities waar te maken. ZIE: de technologische industrie verbindt Zuid-Hollandse maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen, opleiders en overheden met elkaar om cross-overs tussen de sectoren te bevorderen en een gezamenlijke aanpak van maatschappelijke vraagstukken te realiseren. Het doel: een verdubbeling van de omzet in 2030.

Gegevens

Datum:
4 april 2024
Tijd:
09:00 tot 17:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://mikrocentrum.nl/nl/zie-de-technologische-industrie-event/

Locatie

Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Van Nelleweg 1
Rotterdam, 3044 BC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl