Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TechStories

2 februari 2024 van 13:00 tot 17:00

FHI, de federatie van technologiebranches, organiseert op vrijdag 2 februari 2024 een inspirerend tech event in Ahoy. Onder de titel TechStories geven vijf toonaangevende experts uit Nederland presentaties over baanbrekende technologieën.

De sprekers zijn:

  • Gertjan Koster (Universiteit Twente), een expert op het gebied van nanotechnologie. Hij zal ingaan op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nanomaterialen en de toepassingen daarvan in de elektronica.
  • Lieven Vandersypen (TU Delft), een van de wereldleiders op het gebied van quantum computing. Hij zal vertellen over de mogelijkheden van quantum computers en de impact die deze technologie op onze samenleving zal hebben.
  • André Gunst (ASTRON), de systeemarchitect van de LOFAR radiotelescoop. Hij zal vertellen over de zoektocht naar signalen na de Big Bang en de technologische uitdagingen die daarbij komen kijken.
  • Meike Nauta (Datacation), een pionier op het gebied van uitlegbare kunstmatige intelligentie. Zij zal bespreken hoe AI-modellen begrijpelijker kunnen worden gemaakt, zodat we er meer vertrouwen in kunnen hebben.
  • Erik Scherder (Universiteit Amsterdam), een bekende neuropsycholoog. Hij zal vertellen over de nieuwste inzichten in het functioneren van ons brein.

Gegevens

Datum:
2 februari 2024
Tijd:
13:00 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/agenda/fhi-presents-techstories/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon
033 465 75 07
E-mail
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

FHI
Leusderend 12
Leusden, 3832 RC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033 465 75 07
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl