Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Live demonstratie van PLCnext Technology

11 mei 2023 van 14:00 tot 16:00

PLCnext Technology combineert de betrouwbaarheid van een PLC met de flexibiliteit van een smart device. Dat maakt de weg vrij voor open, flexibele systemen, veilig verbonden met het internet. Met dit innovatieve besturingsplatform werkt u zonder de beperkingen van gesloten, fabrikant-specifieke systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u uw engineers informeren over de laatste stand van de techniek? Vraag dan een Link & learn sessie aan. Onze productspecialist laat via een online sessie vanuit onze ‘studio’ in Zevenaar, kennis maken met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology, waarin:

de architectuur van de klassieke PLC, de PLCnext Technology en andere besturingsoplossingen wordt behandeld.
de voordelen van de PLCnext Technology live worden gedemonstreerd aan de hand van 5 verschillende demonstraties.
Voor deze online sessie, die vooral interessant is voor software engineers en R&D-managers, hebben we twee varianten ontwikkeld:

Wat komt ter tafel

Tijdens deze Link & learn sessie maakt de deelnemer kennis met de unieke kenmerken van de PLCnext Technology. We bespreken onder andere de architectuur van de klassieke PLC, de PLCnext Technology en andere besturingsoplossingen. Tenslotte ervaart de deelnemer aan de hand van verschillende demonstraties welke voordelen de PLCnext Technology biedt en hoe eenvoudig data met de ProfiCloud kan worden uitgewisseld.

Meer informatie

 

Organisator

Phoenix Contact
Telefoon:
+31 (0)316 59 17 20
E-mail:
info@phoenixcontact.nl
Bekijk de site van Organisator
Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl