Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrie & Water Café

17 november 2023 van 14:30 tot 17:00

Tijdens het Industrie & Water Café op vrijdag 17 november om 14:30 uur kijken wij naar innovaties rondom de relatie tussen industrie en water.

Industrie en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Water is een waardevolle hulpbron die essentieel is voor de productie en de werking van industriële processen. Tegelijkertijd heeft de industrie invloed op de kwaliteit en beschikbaarheid van water. Het is van cruciaal belang dat we deze relatie begrijpen en benutten om ecologische, economische en sociale voordelen te realiseren.

MKB’er: ontdek de invloed van water op je bedrijfsvoering
Elk bedrijf gebruikt op de een of andere manier water voor de bedrijfsvoering. Daarom is het belangrijk om te realiseren wat jouw invloed is op hoe je met water omgaat. Als transportmiddel, warmtegeleiding of koelvloeistof: in het Industrie en water café zul je innovaties vinden die je helpen te begrijpen hoe jij zorgvuldig met water om kan gaan.

Luister naar een inspirerende keynote en innovatieve pitches en ontmoet het netwerk. Schrijf je in via onderstaande button.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl