Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ICT with Industry

15 januari 2024 van 09:00 tot 19 januari 2024 van 17:00

ICT with Industry is een workshop waarin het bedenken van innovatieve oplossingen voor wetenschappelijk uitdagende en commerciële bedrijfscases centraal staat.

NWO organiseert deze workshop samen met het Lorentz Center. Doel is om samenwerking en kennisuitwisseling tussen de wetenschap en bedrijfsleven te stimuleren. Wetenschappers en onderzoekers uit zowel de academische wereld als het bedrijfsleven werken een week lang nauw samen om originele oplossingen te vinden voor uitdagende industriële problemen.

De workshop brengt ICT-wetenschappers – in het bijzonder (junior) onderzoeksmedewerkers en promovendi –  en professionals uit het bedrijfsleven en overheden bij elkaar. De teams bestaan uit promovendi en postdocs van onderzoeksinstellingen en universiteiten door heel Nederland. Elk team heeft de beschikking over een bedrijfsvertegenwoordiger en senior onderzoeker om de voortgang en wetenschappelijke kwaliteit te waarborgen.

De workshop vindt elk jaar plaats bij het Lorentz Center in Leiden en de voertaal is Engels.

Voor deelnemers

Wil jij je horizon verbreden en kennis maken met het bedrijfsleven? Dan is dit de workshop voor jou! Tijdens deze workshop maak je kennis met het bedrijfsleven door te werken aan een bedrijfscase. Samen met het bedrijf neem je het probleem door en ga je met je team aan de slag. Door samen te werken met andere onderzoekers uit verschillende disciplines breid je je netwerk uit en ervaar je het werken vanuit een team met een gezamenlijke missie.

Deelname is gratis, inclusief de in het programma genoemde lunches en diners. Registratie is nu geopend en kan via de website van het Lorentz Center.

Gegevens

Begin:
15 januari 2024 van 09:00
Einde:
19 januari 2024 van 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.nwo.nl/bijeenkomsten/ict-with-industry-2024

Organisator

NWO
Telefoon
+31 (0)70 3440640
E-mail
nwo@nwo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lorentz Center
Niels Bohrweg 2
Leiden, 2333 CA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl