Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clean Event 2024

16 april 2024

Gratis

Grip op reinheid en contamination control in het gehele maakproces

Vuildeeltjes en moleculaire verontreiniging van zelfs enkele nanometers kunnen funest zijn voor het functioneren van een systeem of machine. Steeds meer bedrijven stellen daarom strenge(re) eisen aan de reinheid van hun producten omdat dit de werking van hun product negatief kan beïnvloeden. Het gehele proces moet daarom onder controle zijn. En dit geldt niet alleen voor een OEM, maar ook voor de toeleveranciers.

Hoe krijg je als keten gezamenlijk grip op reinheid en contamination control in het gehele maakproces? Hoe zorg je voor een slim design zodat het product schoon gemaakt wordt én schoon blijft in de vervolgstappen? En hoe verlaag je de grote risico’s in het assemblage- en verpakkingsproces? Deze uitdagingen staan centraal tijdens het Clean Event op 16 april 2024. Het is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals uit de gehele industriële reinheidsketen met focus op een sterk inhoudelijk programma.

Clean Event verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid

Het Clean Event verbindt professionals uit de gehele keten rondom industriële reinheid om samen de uitdagingen aan te gaan, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Als bezoeker ontmoet je leveranciers van industriële schoonmaakdiensten, -systemen en -producten gericht op:

  • Natte reinigingsprocessen
  • Thermische reinigingsprocessen
  • Speciale reinigingsprocessen en -toepassingen
  • Mechanische reinigingsprocessen
  • Cleanrooms en benodigdheden

Clean 2024 wordt georganiseerd tegelijkertijd met de Manufacturing Technology Conference. De stands voor het Clean event bevinden zich in de Beneluxhal (zie plattegrond).

Locatie

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
Veldhoen, 5504 RM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl