Deze agenda is powered by Industriekalender | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NIS2 en CRA praktische invulling vanuit de techniek

18 juni 2024 van 12:30 tot 17:00

Operationele veerkracht door verhoogde cyberweerbaarheid

Weet jij onderhand wel wat NIS2 algemeen betekent en wat erin staat? Maar mis jij net als velen de volgende stap, hoe dit praktisch in te vullen voor je OT-domein?

Kom op dinsdag 18 juni 2024 naar het ROVC TechCenter in Ede voor ons technisch OT-cybersecurity kennis event. Ben jij OT-netwerk engineer/-beheerder, OT-security engineer, -architect of geïnteresseerd in OT-security, dan nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan ons event.

Technisch kennissessie met aandacht voor praktische NIS2/CRA aanpak gebaseerd op use-cases. Deze sessie wordt gegeven door onze toegewijde OT-cybersecurity experts vóór de vakspecialist zoals jij!

Ik meld me aan

Cybersecurity wet- en regelgeving als NIS2 en CRA zijn een feit

Hoe vertaal je deze naar een praktische en brede (gehele) aanpak in je OT-domein? In onze technische kennissessie geen aandacht en tijd voor algemene NIS2/CRA-informatie, maar we geven met een aantal use cases hier handen en voeten aan. Onze praktische benaderingen en demonstraties, die voor jou belangrijk zijn in jouw OT-omgeving.

We doen dit met aanvullende technische security-maatregelen zoals IDS/IPS-oplossingen. En ervaar de toegevoegde waarde van IEC62443 SL2 gecertificeerde netwerkoplossingen. Als system integrator en als eindgebruiker heb je hiermee een veilige netwerkoplossing voor de gehele product lifecycle (eisen uit de CRA).

Klik hier voor meer informatie

 

Gegevens

Datum:
18 juni 2024
Tijd:
12:30 tot 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://industriekalender.nl/linkout/39296

Organisator

MODELEC Data-Industrie
Telefoon
0318-636262
E-mail
contact@modelec.nl
Bekijk de site van Organisator

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Deze agenda is powered by Industriekalender.nl | Voor een meer uitgebreide online agenda gaat u naar Industriekalender.nl