Elektromagnetische debietmeter KROHNE FLEXMAG 4050 C

Elektromagnetische debietmeter

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) kondigt aan dat het bedrijf nu de KROHNE FLEXMAG 4050 C elektromagnetische debietmeter aanbiedt voor biotechnologische klanten. Dit uiterst nauwkeurige en betrouwbare stromingsmeetsysteem, dat naadloos integreert met andere WMFTS-producten, versterkt de positie van het bedrijf als leverancier van totaaloplossingen voor klanten die gebruik maken van vloeistofprocespaden.

Precisie en verificatie met KROHNE elektromagnetische debietmeter

Met de KROHNE FLEXMAG 4050 C elektromagnetische debietmeter kunnen klanten van Watson-Marlow Fluid Technology Solutions de nauwkeurige stromingsomstandigheden van compatibele Watson-Marlow pompen verifiëren. De KROHNE debietmeter is de eerste wegwerp elektromagnetische debietmeter op de markt.

Anders dan andere wegwerp debietmetertechnologieën, zoals die met ultrasone technologie, levert de KROHNE debietmeter nauwkeurige metingen die onafhankelijk zijn van de druk, temperatuur en viscositeit van de vloeistof. De KROHNE debietmeter biedt een volledig stabiele, directe en nauwkeurige vloeistofstroommeting die niet over tijd verschuift.

Elektromagnetische debietmeter: flexibiliteit zonder herkalibratie

Door simpelweg te wisselen tussen twee verschillende buismaten, kan het stroommeetsysteem twee verschillende stromingsbereiken accommoderen zonder de noodzaak om te herkalibreren. De zender en stromingsbuis zijn in de fabriek gekalibreerd en behoeven geen verdere afstelling op locatie.

Ideale oplossing voor biotechnologische toepassingen

Deze nieuwe aanbieding van Watson-Marlow is ideaal voor klanten in de life sciences of biotechnologische industrie die betrokken zijn bij een scala aan bioprocessing toepassingen, waaronder filtratieprocessen, chromatografie, en buffer of medium voorbereiding.

De KROHNE FLEXMAG 4050 C elektromagnetische debietmeter stelt Watson-Marlow in staat om een geïntegreerde oplossing te bieden voor de nauwkeurige meting van vloeistofstromen, wat een waardevolle toevoeging is voor professionals in de biotechnologie. Het combineert betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak in één product, waarmee het bedrijf zijn klanten nog beter kan bedienen.

Meer informatie bij Watson-Marlow Fluid Technology Solutions

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie