EKB gekroond tot System Integrator of the Year

System Integrator of the Year

De prestigieuze titel van System Integrator van het Jaar 2023 is toegekend aan EKB, een erkenning van de Control System Integrators Association (CSIA). Deze eervolle onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan één van de meer dan 500 system integrators, verspreid over 35 landen, die deel uitmaken van de CSIA. De award werd in ontvangst genomen door Algemeen Directeur Michiel de Lange en Verandermanager Remco Kappert tijdens de jaarlijkse CSIA-conferentie in New Orleans.

Een bijzondere prestatie van EKB die aanzienlijk bijdroeg aan deze erkenning was de cruciale rol die het bedrijf speelde bij het vormgeven van de cybersecuritysectie in de CSIA Best Practices and Benchmarks Manual, zoals het CSIA-handboek officieel bekend staat. Het IT-team van EKB heeft gedurende het afgelopen jaar intensief gewerkt aan het verbeteren van de cybersecurity van het eigen bedrijf en die van haar klanten. Deze opgedane kennis en ervaring werd ingezet om het CSIA-handboek te verrijken, waarmee de cybersecurity van andere leden en uiteindelijk de gehele industrie aanzienlijk is versterkt.

De CSIA, een wereldwijde organisatie voor system integrators, steunt haar leden bij het ontwikkelen en verbeteren van hun bedrijfsvoering en projectmanagement. Het biedt een platform voor kennisuitwisseling en benadrukt in de industriesector de voordelen van het werken met een gecertificeerde system integrator. EKB, dat in 2009 het eerste CSIA-gecertificeerde bedrijf in Europa was, heeft sindsdien de ISO-9001 certificering geleidelijk vervangen door de CSIA-certificering en is sindsdien vijf keer opnieuw gecertificeerd.

Een van de vereisten om in aanmerking te komen voor de CSIA-certificering is dat een system integrator een audit moet ondergaan uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij. Deze audit is gebaseerd op het CSIA-handboek, dat meer dan 200 criteria bevat met betrekking tot alle aspecten van bedrijfsvoering en projectmanagement. Deze standaard vereist van de system integrator dat deze zich houdt aan het leveren van een hoog kwaliteitsniveau, uitmuntende prestaties en langdurige support voor haar klanten.

Met de toekenning van deze titel erkent de CSIA de toewijding van EKB aan de bevordering van industriestandaarden en de versterking van de cybersecurity binnen de sector. Het toont de rol van EKB als een gewaardeerde speler in de wereld van system integrators en vestigt verder het belang van het voortdurend streven naar verbetering en uitmuntendheid in deze essentiële sector.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.