Dormac breidt leveringsprogramma uit met grootformaat freesmachines

Dormac freesmachines

Dormac CNC Solutions, leverancier van CNC-metaalbewerkingsmachines, neemt per direct de vertegenwoordiging op zich van de Spaanse fabrikant Nicolás Correa S.A., producent van grootformaat freesmachines.

Nicolás Correa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van grootformaat bed freesmachines, freesoplossingen met beweegbare kolom, gantry type machines en portaal freesmachines die klantspecifiek worden opgeleverd. De freesoplossingen van Correa worden ingezet in de meest veeleisende productieomgevingen zoals de mechanische sector, energie, de automobiel-, ruimtevaart- en spoorwegindustrie. Met ruim 5.400 geïnstalleerde machines behoort Nicolás Correa tot een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van grootformaat freesmachines.

De freesmachines van Nicolás Correa onderscheiden zich met een zeer hoge machinestabiliteit en de inzet van gepatenteerde freeskoppen. In combinatie met de ram vormen deze freeskoppen het hart van alle Correa machines. De machines behalen daarmee een hoge geometrische precisie over het hele werkbereik, een hoge proces betrouwbaarheid en een lange levensduur. Correa geeft dan ook 5 jaar garantie op al haar nieuwe machines.

Naast de verkoop gaat Dormac CNC Solutions ook de service aan alle bestaande Correa freesmachines in Nederland verzorgen. Met de uitbreiding van haar leveringsprogramma met de machines van Nicolás Correa kan Dormac CNC Solutions voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar hoogwaardige freestechnologie.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie