Digital Performance Management gericht op efficiëntere productieprocessen

Digital Performance Management

Tijdens Manufacturing Live heeft PTC de nieuwe ThingWorx Digital Performance Management Solution (DPM) gelanceerd. Deze biedt een aanzienlijke vooruitgang voor productiebedrijven om de efficiëntie te verhogen.

Digital Performance Management

Digital Performance Management biedt inzicht in de prestaties en maakt het mogelijk om problemen in realtime en in een gesloten circuit op te lossen. Het biedt één universeel overzicht van de prestaties, uitgedrukt in een maatstaf die bevattelijk is voor bedrijven: werkuren. Deze maatstaf is gemakkelijk te hanteren door eerstelijnsmedewerkers, managers en leidinggevenden en biedt een basis voor oplossingen op bedrijfsschaal.  Resultaten van transformationele investeringen worden gevalideerd aan de hand van real-time productiegegevens. De financiële verbeteringen vallen zo eenvoudig te berekenen.

“Fabrikanten beschouwen digitale transformatie als essentieel. Vaak zien ze echter enkel incrementele verbeteringen en geen grootschalige, ingrijpende verbeteringen,” aldus Craig Melrose, EVP, Digital Transformation Solutions, PTC. “ThingWorx DPM Solution van PTC stelt bedrijven in staat om de meest waardevolle productieverbeteringen aan te pakken en veelvoorkomende uitdagingen op te lossen. Hierdoor kan de efficiëntie en transformatie van de productie op schaal gestimuleerd worden.”

Met Digital Performance Management kunnen bedrijven de juiste bottle-necks identificeren om de prestaties te verbeteren; eerstelijnsmedewerkers in staat stellen corrigerende maatregelen nemen; inzicht krijgen in knelpunten, hoofdoorzaken en de meest kritieke gebieden voor verbetering; resultaten meten met prestatiegegevens om ervoor te zorgen dat acties de gewenste resultaten opleveren; en een snelle time-to-value en schaal bereiken, met de eerste resultaten in slechts 90 dagen.

“Al onze klanten in de productie, ongeacht hun bedrijfstak, staan steeds voor dezelfde uitdaging: knelpunten in de productie snel identificeren en oplossen,” zegt Jerry Gootee, Global Advanced Manufacturing Sector Leader bij Ernst & Young (EY). “De markt is op zoek naar een schaalbare technologische oplossing die systematisch en dynamisch productiebeperkingen kan identificeren, de prioritaire hoofdoorzaken kan bepalen, corrigerende maatregelen kan aanbevelen en beheren en resultaten kan valideren, gemeten als nieuwe productie-uren op basis van de capaciteit.”

“De lancering van ThingWorx Digital Performance Management Solution door PTC is een mijlpaal voor onze IIoT-activiteiten”, zegt Jim Heppelmann, President & CEO, PTC.  “Deze software is het begin van een nieuw tijdperk in de IIoT-groeistrategie van PTC. We ontwikkelen de positie van ThingWorx verder als een suite met krachtige bedrijfsoplossingen die de efficiëntie aanzienlijk verhogen en toegevoegde waarde bieden voor ondernemingen.”

Over PTC

PTC helpt fabrikanten wereldwijd om duidelijk meetbare effecten te realiseren met softwareoplossingen die ondernemingen in staat stellen om product- en diensteninnovatie te versnellen, operationele efficiëntie te verbeteren en de productiviteit van hun werknemers te verhogen. Samen met een uitgebreid partnernetwerk biedt PTC haar klanten flexibiliteit voor het inzetten van technologie om digitale transformatie te stimuleren – ter plaatse, in de cloud, of via het pure SaaS-platform. Bij PTC stellen we ons niet alleen een betere wereld voor, we maken die ook mogelijk.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie