Datalogic Matrix 320: veelzijdig werkpaard voor industriële toepassingen

Datalogic barcode lezer

Datalogic, een grote speler in automatische identificatie, introduceert met de Matrix 320 het nieuwe vlaggenschip van haar serie image based barcode lezers. Deze compacte barcode scanner kenmerkt zicht door veelzijdige configuratiemogelijkheden, krachtige hardware en volwassen communicatiemogelijkheden.

De Datalogic Matrix 320 beschikt in vergelijking met de concurrentie over een grote beeldchip en leest alle standaard 1D en 2D codes, waaronder de Datamatrix en QR codes die op labels of als DPM (Direct Part Marking) op producten zijn aangebracht. Tevens is het mogelijk om meerdere codes tegelijk vanaf een label te lezen en deze in een gewenste volgorde te communiceren naar het achterliggende systeem of software.

Ook als het gaat om connectiviteit staat de Matrix 320 zijn mannetje. Net als bij de overige leden van de Datalogic Matrix-serie worden alle industriële ethernet-protocollen ondersteund, waaronder Ethernet, TCP-IP maar ook Profinet, Ethernet IP en Modbus TCP.

Door de relatief grote beeldchip en geavanceerde decoding software leest de Datalogic Matrix 320 een groot oppervlak. De krachtige processor maakt dat ook hoge snelheden geen probleem zijn. Dit maakt de nieuwe telg uitermate geschikt voor logistieke- en productieprocessen.

De geavanceerde belichting, al dan niet gecombineerd met een polarized lensfilter, maakt dat ook de meest uitdagende DPM-codes uitstekend worden gelezen en dat een reflecterende code of oppervlak geen nadelige invloed heeft.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie