Kleinste Lidar ter wereld van Datasensing

Kleinste Lidar ter wereld

Vierpool introduceert met trots de LGS-N25 van Datasensing, de kleinste Lidar ter wereld, die indrukwekkende prestaties levert. Deze kleinste Lidar is met zijn compacte afmetingen van 65 x 65 x 70 mm een krachtige tool voor voertuignavigatie, omgevingskaartmetingen en objectprofilering. Het is met name geschikt voor gebruik in de intralogistiek, waar kleine geautomatiseerde mobiele robots (AMR), automatisch geleide voertuigen (AGV), vorkheftrucks en karren profiteren van zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Kleinste Lidar ter wereld met ToF

Wat de LGS-N25 onderscheidt, is de toepassing van ToF-technologie (Time of Flight) met een infraroodlaser, waardoor 2D-meetgegevens beschikbaar zijn voor zowel natuurlijke navigatie als objectprofilering. Met een 360°-meetbereik kan de kleinste Lidar ter wereld volledige scannen uitvoeren, wat essentieel is voor een gedetailleerde en omvattende omgevingsanalyse.

De LGS-N25 levert hoge precisie en betrouwbare metingen tot een afstand van 25 meter, met een capaciteit tot 225.000 gemeten punten per seconde. Deze efficiëntie wordt verder versterkt door een selecteerbare rotatiefrequentie tot 25 Hz en een hoekresolutie van 0,25°. Dit niveau van detail en nauwkeurigheid maakt het een onmisbaar instrument in geavanceerde industriële toepassingen.

Kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van deze kleinste Lidar is de eenvoud van installatie en gebruik. Maar ook zijn robuuste ontwerp is een belangrijk gegeven waarmee het effectief kan functioneren in diverse omgevingsomstandigheden. Dit kan dankzij een breed temperatuurbereik van -10 tot 60 °C en een grote ongevoeligheid voor vreemd licht. Hierdoor is het apparaat ook geschikt is voor buitentoepassingen.

De compacte vorm van de LGS-N25 is een belangrijk gegeven in vele industriële processen. Bovendien maken de geavanceerde functies dit apparaat essentieel. Vooral voor bedrijven die streven naar nauwkeurigheid en efficiëntie in hun operaties. Daarom is de LGS-N25 meer dan een apparaat; het is een integrale oplossing. Deze oplossing baant de weg voor innovatie en optimalisatie in industriële processen.

Binnen de context van duurzame ontwikkeling en technologische vooruitgang, speelt de LGS-N25 een sleutelrol. Als de kleinste Lidar ter wereld, biedt Datasensing’s product een venster op de toekomst. In deze toekomst zijn precisie, efficiëntie en compactheid cruciaal voor succes in industriële automatisering.

Meer informatie via Vierpool

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.