Centraal gebruikersbeheer op fabrieksniveau

Gebruikersbeheer op fabrieksniveau

B&R vereenvoudigt het gebruikersbeheer op fabrieksniveau met mapp technologie

B&R heeft het centrale gebruikersbeheer op fabrieksniveau vereenvoudigd. Met de mapp UserX softwaremodule is het nu mogelijk diensten op basis van LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) te gebruiken om gecentraliseerd beheer van gebruikers en gebruikersgroepen te implementeren. Bijvoorbeeld met behulp van Active Directory van Microsoft.

Met mapp UserX kan de beheerder eenvoudig gebruikers aanmaken en hen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord toegang verlenen tot meerdere servers. In plaats van gebruiker na gebruiker op elke individuele machine te moeten beheren, worden alle gebruikersgegevens en -rechten opgeslagen op een centrale server en van daaruit bij elke aanmelding opgehaald.

Moderne gebruikersadministratie

Met mapp UserX en LDAP zijn gebruikersbeheerfuncties volledig als widgets geïntegreerd in het mapp View HMI-systeem. Ontwikkelaars kunnen krachtige, webgebaseerde HMI-functies implementeren zonder ook maar één enkele regel code te hoeven schrijven. Dat maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de regelgeving voor FDA 21 CFR Part 11.

Over B&R

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met het hoofdkantoor in Oostenrijk en vestigingen over de hele wereld. Op 6 juli 2017, werd B&R een businessunit van ABB. Als wereldwijde leider in de industriële automatisering, combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering om klanten in vrijwel elke industrie te voorzien van complete oplossingen voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechnologie. Met industriële IoT-communicatie standaarden zoals OPC UA, POWERLINK en openSAFETY, als ook met de Automation Studio softwareontwikkelomgeving, herdefinieert B&R voortdurend de toekomst van automatiseringsengineering. De innovatieve geest die B&R in de voorhoede van de industriële automatisering houdt, wordt gedreven door een engagement om processen te vereenvoudigen en de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie