Caparoc-componenten met UL-keurmerk

Caparoc

Caparoc van Phoenix Contact is het nieuwe, specifieke, modulaire systeem voor de overstroombeveiliging op de markt. Voor internationaal gebruik zijn alle voor distributie geschikte componenten uit de productfamilie voorzien van de keurmerken UL Listed, UL Recognized en cUL Listed. U kunt de producten dan ook zonder probleem toepassen in Noord-Amerika.

Centrale voeding en communicatie

Het systeemontwerp begint met de voedingsmodule. Dit is waar de centrale voeding en communicatie plaatsvindt. Alle andere modules worden rechtstreeks via de achterste verzamelrail gevoed. Dankzij de automatische adressering van de modules in het systeem is er geen verdere inspanning vereist. Alle systeeminformatie wordt verzameld via de voedingsmodule en voor evaluatie doorgegeven via de bestaande interface. Op die manier creëert u transparantie over het hele 24 V-voedingsnet.

Comfortabele bescherming van twee kanalen

De 2-kanaals beveiligingsschakelaarmodulen in het Caparoc systeem kunnen intuïtief en eenvoudig worden geconfigureerd. Zij bieden de mogelijkheid om de ingestelde nominale stroom op elk moment rechtstreeks op het apparaat af te lezen. Bovendien zorgen ze met hun actieve stroombegrenzing voor een meer doelgerichte belasting van de voorgeschakelde voeding.

Caparoc configurator

Door de grote keuze aan afzonderlijke modulen, de vele combinatiemogelijkheden en de toekomstige updates blijft het systeem ook in het lopende bedrijf altijd actueel en kan het worden uitgebreid. Dankzij de gemakkelijke bediening en de opbouw van het systeem zonder gereedschap is Caparoc het meest vooruitstrevende systeem voor apparatenbeveiligingsschakelaars op de markt. Met de configurator wordt een gepersonaliseerde oplossing gemaakt, die altijd weer kan worden nabesteld.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie