Altair en EMA Design Automation integreren Ultra Librarian voor ECAD 

Ultra Librarian Printplaat

Altair maakt bekend dat de Ultra Librarian CAD-modelbibliotheek vanaf nu beschikbaar is in verschillende Altair ECAD-verificatie- en multifysische oplossingen, zoals Altair PollEx, Altair SimLab en Altair One UDE. Gebruikers krijgen toegang tot meer dan 16 miljoen symbolen, footprints en 3D-modellen. Deze zijn beschikbaar in een cloudgebaseerde bibliotheek. Hierdoor is handmatig maken en onderhouden niet meer nodig.

Ultra Librarian

Ultra Librarian is geïntegreerd in de elektronica-oplossingen van Altair. Dit biedt gebruikers een unieke mogelijkheid. Ze kunnen componenten snel op internet zoeken. Of ze gebruiken native CAD-integraties. Elk model wordt streng gecontroleerd. Expertise zorgt voor beoordeling van nauwkeurigheid en consistentie. Dit gebeurt volgens industriestandaarden. Daardoor krijgen gebruikers meer zekerheid. Ze kunnen modellen direct in hun software integreren. Zo zien ze meteen het eindresultaat van ontwerpen, componenten en systemen. Dit resulteert in kortere ontwikkeltijd. Het voorkomt fouten. En het garandeert nauwkeurige simulaties. Deze vormen een echte digitale tweeling van het ontwerp.

Ook ontwerpers en engineers profiteren hiervan. Ze kunnen nu Ultra Librarian-modellen gebruiken. Dit is mogelijk in de multifysische producten van Altair. Dit is handig voor verificatie van de productie van printplaten (PCB’s). Maar ook voor mechanische structurele en thermische simulaties. Dit voordeel strekt zich uit tot elke gebruiker en organisatie. Vooral diegenen die PCB/elektronische componenten ontwerpen, simuleren en verifiëren.

Sneller innoveren

“Het integreren van Ultra Librarian in Altair-tools is een grote stap voor onze ECAD-verificatie- en multifysica-oplossingen, die gebruikers veel voordeel oplevert”, zegt Sam Mahalingam, Chief Technology Officer van Altair. “Nu hebben ze rechtstreeks vanuit de Altair desktopapplicaties en cloudgebaseerde systemen toegang tot geverifieerde Ultra Librarian CAD-modellen. Dit maakt workflows veel nauwkeuriger en efficiënter. Hierdoor wordt tijd, moeite en kosten bespaard.”

“Wij zijn verheugd om deze volgende stap met Altair te zetten om haar klanten meer efficiëntie en snellere mogelijkheden om te innoveren te geven”, aldus Manny Marcano, president en CEO van EMA Design Automation. “Deze samenwerking verbetert de technologie van wereldklasse van Altair verder en helpt klanten die elektronica ontwerpen hun productiviteit te verhogen.”

Meer informatie bij Altair

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Peter Gloudemans (AddIT Benelux)

Peter Gloudemans is sinds 1996 de eigenaar van AddIT Benelux, gespecialiseerd in PR- en marketingondersteuning voor bedrijven die IT-toepassingen leveren, in vooral de marktsectoren bouw, logistiek en industrie. Daarvoor heeft hij zo'n tien jaar als sales manager en business development manager voor IT-bedrijven gewerkt. Peter heeft weg- en waterbouw (bachelor) en business administration (master) gestudeerd.
Lees meer van: Peter Gloudemans (AddIT Benelux)