Adblockers en IndustrieVandaag

Hieronder ziet u hoe u bij een aantal populaire adblockers IndustrieVandaag als uitzondering kunt toevoegen.

AdBlock

Gebruikt u AdBlock? Dan kunt u de extensie in uw browser openen als u op deze pagina zit. Vervolgens kiest u voor ‘Blokkeer niets op pagina’s van dit domein’ en drukt u op ‘uitsluiten’. U schakelt dan advertenties in voor alle pagina’s van IndustrieVandaag.

AdBlock Plus

Gebruikt u AdBlock Plus? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. U ziet dan staan ‘Ingeschakeld op deze site’. Klikt u daarop dan schakelt u Adblock Plus voor alle pagina’s van IndustrieVandaag uit.

AdBlock Pro

Gebruikt u AdBlock Pro? Dan kunt u de extensie in uw browser openen wanneer u op deze pagina zit. Kies vervolgens voor ‘Uitschakelen voor deze websites’ om advertenties op alle pagina’s van IndustrieVandaag toe te staan.

Verdienmodel IndustrieVandaag

IndustrieVandaag is de eerste nieuwssite die zich 100 procent richt op online berichtgeving over industrie en techniek. Sinds onze oprichting brengen wij objectief, snel en overzichtelijk het nieuws. Onze artikelen zijn gratis te lezen en dat betekent dat we volledig afhankelijk zijn van advertentie-inkomsten. Mede door het groeiende gebruik van adblockers staat dat verdienmodel onder druk.

Veel mensen die adblockers gebruiken doen dit vanwege opvallende en zware advertenties die op sommige sites draaien. Denk aan pop-ups en advertenties die automatisch geluid afspelen. IndustrieVandaag heeft strenge advertentievoorwaarden en staat dat soort uitingen niet toe. Wij willen u daarom vragen wanneer u een adblocker gebruikt IndustrieVandaag uit te zonderen. Wij beloven je dan onze advertenties streng te blijven controleren en kunnen met jouw steun gratis nieuws blijven maken.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.