20 redenen om WG20 motorreductoren te kiezen

Motorreductoren

De selectie van een motorreductor vereist talloze technische afwegingen. Om de inkoopbeslissing voor inkopers te vereenvoudigen heeft WEG, wereldwijde fabrikant van motoren en aandrijftechniek, een aantal redenen om voor de WG20 motorreductoren te kiezen gepubliceerd. De gids gaat in op de belangrijkste overwegingen voor het selecteren van een motorreductor en waarom in de hedendaagse productie-industrie de keuze voor een toekomstbestendige motorreductor cruciaal is.

Motorreductoren zijn misschien wel het belangrijkste aandrijvingstype in de verwerkende en productie-industrie en de nieuwste gids van WEG is uitgegeven om technische inkopers te helpen bij de aanschaf van deze apparatuur. In deze gids worden de belangrijkste aspecten uit vorige handleidingen van WEG over motorreductoren aangehaald, maar de nadruk ligt op de onlangs gelanceerde WG20 serie en bijbehorende nieuwe technische kenmerken.

WG20 zijn de eerste motorreductoren die door WEG volledig in-house is ontwikkeld. In de gids worden de specifieke technische voordelen van de WG20 serie verkend, waaronder de energie-efficiëntieklassen, vermogensklassen en opties voor voorspellend onderhoud. Daarnaast worden belangrijke aspecten als de globale certificeringen van motorreductoren behandeld om naleving van normen te garanderen.

20 redenen om voor de WG20 motorreductor te kiezen is een gids in een serie van 4 whitepapers die bij de lancering van de WG20 serie van WEG worden gepubliceerd. Naast de technische kenmerken van de WG20 serie wordt in de gidsen alles behandeld wat u over motorreductoren moet weten, of u nu een werktuigbouwkundig ingenieur, machineoperator, onderhoudsspecialist of technisch inkoper bent.

“De motorreductor wordt in een grote verscheidenheid aan toepassingen, machines en systemen gebruikt”, aldus Marek Lukaszczyk, marketingmanager voor Europa en het Midden-Oosten bij WEG. “Maar hoe uiteenlopender de toepassingen, des te gevarieerder zijn de vereisten die aan de aandrijving worden gesteld. De WG20 serie motorreductoren is door WEG ontwikkeld om aan alle complexe vereisten in de industrie te voldoen.”

De gids kan gratis worden gedownload en biedt een globaal overzicht van WG20 motoren dat inkopers kunnen gebruiken bij het maken van inkoopbeslissingen. De gids bevat belangrijke informatie over de bedrijfskosten, voorspellend onderhoud en legt uit hoe de WG20 overal ter wereld op een andere spanning kan worden overgeschakeld om aan de vele vereisten voor internationale markten te voldoen.”

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie