RFID Reader met geïntegreerde Industrial Ethernet Interface

22
RFID Reader
IUT-F190-B40 met geïntegreerde Industrial-Ethernet-Interface

UT-F190-B40 UHF RFID Reader met geïntegreerde Industrial Ethernet Interface en REST API

Pepperl+Fuchs breidt zijn uitgebreide portfolio van identificatieoplossingen verder uit dankzij de IUT-F190-B40 UHF RFID Reader, die een geïntegreerde industriële Ethernet-interface en REST API bezit. Met behulp van deze interfacetechnologie kan de IUT-F190-B40, die ontworpen is voor de middelgrote detectiebereiken, snel en eenvoudig geïntegreerd worden in OT- en IT-systemen. Zo vormt de lezer een aantrekkelijke oplossing voor productiecontrole en -monitoring, track-and-trace-toepassingen en andere Industrie 4.0-toepassingen in de sector van industriële automatisering.

De IUT-F190-B40 RFID Reader biedt dezelfde belangrijke voordelen als de andere oplossingen uit de F190 productfamilie van Pepperl+Fuchs. De robuuste gegoten behuizing heeft beschermingsgraad IP67 en het brede temperatuurbereik maken de reader zelfs geschikt voor gebruik in bijzonder uitdagende industriële omgevingen. Deze oplossing heeft dankzij de UHF RFID technologie, een hoge reikwijdte (tot 6 m) en detectiesnelheden, en ondersteunt ook multi-tag lezen. Met een emissie van 1000 mW ERP en een behuizing van slechts 114 x 112 x 63 mm is de IUT-F190-B40 de beste in zijn klasse op de markt.

Terwijl de andere RFID Readers van Pepperl+Fuchs voornamelijk ingezet worden in PLC-toepassingen via functieblokken en de IDENTControl analyse-eenheden, kan de IUT-F190-B40 eenvoudig geïntegreerd worden in IT-systemen dankzij de REST API. De UHF Reader kan via deze interface volledig geparametriseerd en bediend worden. Daarnaast kan de geïntegreerde webinterface van de IUT-F190-B40 ingezet worden voor de parametrering en inbedrijfstelling.

De twee geïntegreerde ingangen van de IUT-F190-B40 kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om lichtbarrières zonder extra IO-componenten aan te sluiten. Zo kan het leesproces van de RFID Reader naar eigen behoefte starten, stoppen of de doorgangsrichting detecteren. Via de uitgang kan een signaallamp de bedrijfsstatus of een succesvolle uitlezing visualiseren.

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Logo IndustrieVandaag
Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.