Kleinste volledig beheerde industriële Ethernet/PROFINET/Ethernet IP-switch

PROmesh B8 Compact

In de snel evoluerende wereld van industriële automatisering neemt de vraag naar efficiënte, ruimtebesparende oplossingen toe. De PROmesh B8 Compact, ontwikkeld door Indu-Sol, is een antwoord op deze behoefte. De PROmesh B8 Compact is ’s werelds kleinste volledig beheerde industriële Ethernet/PROFINET/Ethernet IP-switch, en een essentiële toevoeging voor moderne industriële automatiseringssystemen.

PROmesh B8 Compact

De industriële Ethernet/PROFINET/Ethernet IP-switch is ontworpen met het oog op ruimte-efficiëntie en prestaties. Met afmetingen van slechts 50 x 100 x 60 mm is deze switch uitzonderlijk compact, waardoor hij ideaal is voor gebruik in beperkte ruimtes. Het apparaat is uitgerust met 8 RJ45-poorten en een geheugenkaartslot, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor diverse netwerkvereisten. De geïntegreerde webinterface vergemakkelijkt de configuratie, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak van de PROmesh B8 Compact.

Gebruik in geavanceerde industriële toepassingen

De compacte afmetingen van de PROmesh B8 Compact maken het bijzonder geschikt voor gebruik in kleine stationaire robotsystemen, geautomatiseerde geleide voertuigen (AGV’s), en lokale logistieke systemen. Ondanks zijn kleine formaat biedt deze switch dezelfde technische capaciteiten en prestaties als de grotere PROmesh B8. Dit maakt het een perfecte keuze voor complexe industriële automatiseringssystemen waar ruimte een beperkende factor is.

Technische specificaties en prestaties PROmesh B8 Compact

De PROmesh B8 Compact blinkt uit in technische specificaties. Met een geheugen van 2Mbit, een backplane-capaciteit van 6,3 Gbit/s en een doorvoersnelheid van 1,6 Mpps, staat de switch garant voor hoge prestaties. Deze specificaties tonen aan dat de industriële Ethernet/PROFINET/Ethernet IP-switch niet alleen compact is, maar ook krachtig in zijn functionaliteit.

Ontwerp en duurzaamheid

Naast zijn technische superioriteit is de PROmesh B8 Compact ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het loodvrije ontwerp en het lage energieverbruik onderstrepen de inzet van Indu-Sol voor milieuvriendelijke oplossingen in de industriële automatisering.

De industriële Ethernet/PROFINET/Ethernet IP-switch is voorzien van talrijke wereldwijd erkende goedkeuringen, waaronder UL, CSA, CE en UKCA, wat getuigt van zijn betrouwbaarheid en veiligheid in verschillende industriële omgevingen. De compatibiliteit met E-Plan/Step, GSDML (PROFINET) en EDS (Ethernet/IP) maakt het een veelzijdige optie voor diverse industriële toepassingen.

Download de 1:1 bouwplaat

Indu-Sol biedt een unieke manier om de PROmesh B8 Compact te ervaren zonder het fysieke product in handen te hebben. Met een schaal 1:1 bouwplaat kunnen geïnteresseerden de switch uitknippen, in elkaar vouwen en zelf ervaren hoe compact het apparaat in werkelijkheid is. Download de bouwplaat hier.

Meer informatie bij Prokorment

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie