Master PLC controller FCT640 modulair

PLC controller

Voor industriële motion control biedt CMZ FCT640 programmeerbare PLC controller: een nieuwe generatie modulaire, compacte en hoogwaardige controllers op basis van CODESYS 3.5 met geïntegreerde I/O’s. Het technologisch hart van de PLC controller is volledig bedacht en ontwikkeld door CMZ.

FCT640 integreert motion control-oplossingen in een enkel en compact technologisch controller. Deze controller is uitgerust met de meeste veldbussen die in de industrie worden gebruikt (EtherCAT, CANopen, ModbusTCP) en geïntegreerde modulaire I/O-units, zowel digitaal als analoog.

De keuze voor het OPC UA-communicatieprotocol is de keuze voor een binnenkort implementeerbaar protocol. Dit om het systeem efficiënt en veilig met een netwerk naar buiten te kunnen verbinden door te zorgen voor volledige connectiviteit met andere apparaten, een bijzonder relevante functie voor Industrie 4.0. interoperabiliteit.

De kracht van de processor, de aanwezigheid van Ethernet- en CAN-poorten en seriële poorten, samen met een totale geheugencapaciteit van meer dan 1 GB plus een SD-kaart, completeren de indrukwerkkende technologische uitrusting van de FCT640.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie