Nieuwe PACSystems IPC 2010 van Emerson

PACSystems IPC 2010

De PACSystems IPC 2010 van Emerson is een compacte Industriële PC (IPC) model om een breed scala aan machinale en discrete onderdeelproductie automatiseringstoepassingen te ondersteunen. Met zijn lancering speelt Emerson in op de vereisten van productiesites en OEM-machinebouwers die een gehard, compact en duurzaam IPC nodig hebben om hun initiatieven voor het IIoT en andere digitale transformatieprojecten kosteneffectief te ondersteunen.

PACSystems IPC 2010

De PACSystems IPC 2010 onderscheidt zich door de vooraf geladen PACEdge industriële edge-platform en elementen van de Movicon.NExT SCADA-software, waardoor gebruikers applicaties snel kunnen draaien met cloudbases configuratie. Er zijn voorzieningen getroffen om het softwareplatform actueel en passief onderhouden te houden. Hierdoor wordt de inspanning van de gebruiker geminimaliseerd, terwijl de betrouwbaarheid wordt gemaximaliseerd.

De PACSystems IPC 2010 draait op een industriële Linux-versie. Het heeft seriële en Ethernet-connectiviteit. Je kunt het als communicatiegateway gebruiken in diverse netwerktopologieën. Ook werkt het als een edge computing-apparaat, zowel samen als apart. Gebruikers kunnen de IPC 2010 implementeren als een flexibele protocolconverter en voor vele andere computingfuncties in veel IIoT, edge, OT/IT-convergentie, HMI-visualisatie, SCADA-connectiviteit en digitale transformatierollen.

De hardware en software van PACSystems IPC 2010 zijn aanpasbaar, universeel en schaalbaar. Ze zorgen voor een gestandaardiseerde gebruikerservaring. Deze ervaring is simpel, krachtig en krijgt ondersteuning van Emerson’s levenscyclusdiensten. De IPC 2010 is compact en heeft het breedste temperatuurbereik voor passief gekoelde IPC’s. Het verbruikt maar vier watt en heeft een sterke verpakking. Hierdoor kun je het bijna overal installeren.

Gunstige prijs/prestatieverhouding

De PACSystems IPC 2010 biedt een gunstige prijs/prestatieverhouding, zonder doorlopende jaarlijkse licentiekosten of kosten voor algemene en cyberbeveiligingsupdates. Aanvullende functies, zoals Movicon Connext of WebHMI, kunnen op elk moment worden geactiveerd of toegevoegd.

William Paczkowski, productmanager voor de IPC 2010 voor Emerson’s discrete automatiseringsbedrijf, merkt op: “Veel klanten die een digitale transformatie ondergaan, willen klein beginnen en vertrouwen winnen terwijl ze waarde zoeken uit edge-enabled applicaties. De IPC 2010 is specifiek ontworpen als een kant-en-klare en economische oplossing zodat ze snel en kosteneffectief aan de slag kunnen.”

Emerson integreert de PACSystems IPC 2010 al in een reeks grotere aanbiedingen voor lekdetectie, persluchtmonitoring, batchesystemen, cloud-enablementservices en andere verpakte oplossingen. Deze flexibele industriële technologie zal klanten van alle soorten in staat stellen te profiteren van hun geavanceerde mogelijkheden.

Meer informatie bij Emerson

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie