Nieuwe onderneming The Imaging Company in machine vision

The Imaging Company

The Imaging Company wil een betrouwbare leverancier en distributeur van machine vision technologie zijn. Oprichter Dietmar Serbée heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche van machine vision. Met The Imaging Company voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn ‘gepassioneerde relatie’ met machine vision en deep learning. De onderneming biedt ‘state of the art’ machine vision oplossingen in een breed scala aan merken, van low-end tot high-end.

Serbée heeft de branche leren kennen als innovatief en altijd op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Tijdens zijn loopbaan is hij gaan beseffen dat vernieuwers in machine vision moeten kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Dat wil hij met zijn nieuwe onderneming zijn. Serbée heeft verschillende wegen bewandeld in zijn carrière als machine vision-expert. Met The Imaging Company verwacht hij in een behoefte in de markt te voorzien. “De markt is boeiend en veelzijdig en gaat van toepassingen in food en agri tot cleanrooms en elders. In deze business is ‘out of the box’ denken een basisvereiste. Daar wil ik een bijdrage aan leveren, met kennis en maximale aandacht voor de klant.”

Aanbod

The Imaging Company levert camera’s, optica, verlichting, geavanceerde software en andere apparatuur met alle toebehoren en onderdelen. Het werkterrein is de hele Benelux. Maar belangrijker dan de kwaliteit van de producten vindt de onderneming aan haar klantenen het streven om tot een perfecte oplossing te komen. Het aanbod van de nieuwe aanbieder is gebaseerd op vijf merken.

Hikrobot uit China is wereldwijd actief fabrikant en leverancier van mobiele robot- en machine vision producten. Met meer dan duizend R&D-medewerkers ontwikkelt en produceert het bedrijf onder meer mobiele robots en machine vision systemen.

Het eveneens Chinese bedrijf OPT Machine Vision levert componenten en software voor fabrieksautomatisering. Het programma omvat vision-systemen, lichtbronnen, industriële camera’s, lenzen, 3D-lasersensoren, barcodelezers, enz.

Het Canadese Osela is een gespecialiseerde fabrikant van laserverlichtingssystemen en verlichting voor industriële machine vision-toepassingen die nauwkeurige laserstraalvorming vereisen. Ook voert het bedrijf over de hele wereld onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten uit.

Neurocle uit Zuid-Koreau biedt gebruiksvriendelijke deep learning vision-software, Neuro-T, waarmee mensen deep learning-technologieën kunnen toepassen waar dat maar willen. Een belangrijk kenmerk van de bij deep learning technologie van Neurocle is, dat deze automatisch optimale parameters biedt, zelfs bij het trainen van enorme hoeveelheden gegevens.

Photoneo uit Slowakije tenslotte is leverancier van industriële 3D vision, door AI aangestuurde automatiseringsoplossingen en robotic intelligence software. Met de oplossingen van het bedrijf kunnen robots ‘zien’ en ‘begrijpen’ met als doel het robotiseren van monotone en risicovolle taken.

Meer informatie

Bron: Robot-magazine.nl

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie