Nieuwe MIPI-cameramodules met Sony Pregius S-sensoren

71
Vision Components

Vision Components heeft vier nieuwe Sony Pregius S-sensoren geïntegreerd in MIPI-cameramodules voor embedded vision. De IMX565, IMX566, IMX567 en IMX568 global shutter-sensoren, die een hoge beeldkwaliteit, lichtgevoeligheid en uitleessnelheid bieden, zijn perfect voor hogesnelheidstoepassingen, zoals industriële inspectie.

De VC-draagkaarten zijn ontworpen voor efficiënte herhaalbare industriële verwerking: robuust, met uitstekende warmteafvoer en geprefabriceerde montagegaten en precisiefittingen. De MIPI-CSI-2-poort maakt een eenvoudige aansluiting op alle gangbare processorplatforms mogelijk.

Vision Components levert uit één hand hoogwaardige kabels en andere accessoires die perfect zijn afgestemd op de kaarten en voorziet klanten gratis van beproefde drivers. Dit stelt vision OEM’s in staat hun projecten sneller, met minder moeite en tegen lagere kosten tot serievolwassenheid te brengen.

Vision Components breidt zijn VC MIPI-portfolio voortdurend uit en voegt meer beeldsensoren, accessoires en ontwikkelkits toe. Specifieke sensoren kunnen op verzoek worden geïntegreerd. De nieuwe MIPI-cameramodules gaan in première op de embedded world-beurs in Neurenberg, Duitsland. De serieproductie van sommige modellen is al begonnen.

Meer informatie

Lees ook:

close

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

 

Leveranciers sensoren kleur / object