Delta Electronics introduceert nieuwe industriële 4G/WAN routers

Industriële 4G/WAN routers

Delta heeft onlangs de DX-2400L9-serie geïntroduceerd, een reeks industriële 4G/WAN routers die naar verwachting een aanzienlijke invloed zullen hebben op de industriële automatisering. Deze DIACloud-routers zijn uitgerust met unieke kenmerken die bedoeld zijn om de wijze waarop men controle en monitoring op afstand uitvoert, te herdefiniëren.

Deze nieuwe industriële 4G/WAN routers zijn ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van een breed scala aan bedrijven die actief zijn in industriële automatisering en die op zoek zijn naar betrouwbare oplossingen voor de afstandsbediening en -monitoring van hun automatiseringssystemen. Of het nu gaat om productiefaciliteiten, energiecentrales, logistieke hubs of landbouwbedrijven, de DX-2400L9 is op maat gemaakt om te voldoen aan hun connectiviteitsbehoeften. Met zijn compacte ontwerp passen de industriële 4G/WAN routers in elk schakelkastje en bieden zij flexibele aansluitmogelijkheden, waaronder via een 4G mobiel netwerk of WAN-breedbandinterfaces, met configureerbare WAN/LAN-poorten.

De industriële 4G/WAN routers zorgen voor een veilige verbinding tussen de gebruiker en de externe locatie door middel van de Delta DIACloud-servers, wat de noodzaak van een extra VPN-server uitschakelt. De ingebouwde firewall, de inspectie van staatspakketten en geavanceerde beveiligingsprotocollen zorgen voor een robuuste bescherming tegen cyberdreigingen, waardoor de veiligheid van de datatransmissie gewaarborgd is. Bovendien is de DX-2400L9 compatibel met toonaangevende PLC-merken en biedt het integratie met DIACloud, wat de operationele efficiëntie en de cloud-ervaring verbetert.

De industriële 4G/WAN routers faciliteren niet alleen een veiligere gegevensoverdracht, maar verbeteren ook de algehele operationele efficiëntie door de naadloze integratie met verschillende industriële automatiseringssystemen.

Meer informatie bij Delta Electronics

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Dossier - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.