Nieuwe duurzame en milieuvriendelijke koeltechnologie Liquiline monsternamekasten

Koeltechnologie

Endress+Hauser heeft een nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke koelmodule geïntegreerd in het gehele Liquiline monsternameplatform. Operators profiteren van minder uitstoot van broeikasgassen en volledige compatibiliteit met de uitbreiding van de moderne koeltechnologie naar beide stationaire monsternemers van dit platform.

De nieuwe koelmodule voor Liquistation monsternemers is geïntegreerd in alle Liquiline stationaire monsternemers. Exploitanten van fabrieken profiteren van milieuvriendelijke koeltechnologie zonder gechloreerde fluorkool(water)stoffen (HCFK). De uitstoot van broeikasgassen is hiermee substantieel verminderd.  Het nieuwe koelsysteem zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke koeling van uw monsters.

Standaardisatie van voorraden reserveonderdelen

Met de nieuwe koelmodule kunnen klanten niet alleen hun duurzame karakter versterken, maar ook profiteren van een gestandaardiseerde opslag van reserveonderdelen. De nieuwe koelmodule is geïntegreerd in zowel de Liquistation CSF48 als de CSF28. Beide producten hebben dezelfde reserveonderdelen nodig om de verzamelde monsters altijd betrouwbaar te koelen. Daarom is er nu slechts één set reserveonderdelen voor beide systemen – CSF48 en CSF28.

Compatibiliteit en modulair ontwerp

Profiteer van een naadloze overgang naar de nieuwe koeltechnologie. De module is volledig compatibel en kan eenvoudig afzonderlijk worden gemonteerd als modulaire upgrade. Hierdoor is het bijzonder snel en eenvoudig om bestaande apparatuur te updaten naar state-of-the-art koeltechnologie.

Koeltechnologie toepassingen

  • Proceswater          
  • Afvalwater
  • Rioolwater

Meer informatie bij Endress+Hauser

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie