Nieuw van Leadshine: compacte borstelloze ac-servomotor

Leadshine

In de sterk geëvolueerde wereld van geautomatiseerde systemen en motion control hebben technische innovaties een immense invloed op de prestaties van machines en de productiviteit van industriële operaties. Een dergelijke innovatie die de aandacht verdient, is de recent gelanceerde ELM1H borstelloze servomotor van Leadshine. Dit is niet zomaar een toevoeging aan de markt; het is een game-changer voor engineers die op zoek zijn naar een combinatie van compactheid en precisie.

Kort maar krachtig

Wat onmiddellijk opvalt aan de ELM1H motor is de indrukwekkende compactheid. Het belang hiervan mag niet worden onderschat. In een wereld waar ruimte vaak op een premium staat, biedt deze servomotor van Leadshine engineers de mogelijkheid om ruimte-efficiënte oplossingen te ontwerpen zonder compromissen te sluiten op het gebied van prestaties. Daarnaast zorgt de mooie rondloop voor een vloeiendere en nauwkeurigere werking, wat resulteert in verbeterde resultaten voor eindgebruikers.

23 Bits encoder en IP67 bescherming van Leadshine

Een ander opvallend kenmerk is de integratie van een 23 bits encoder, die te gebruiken is als absoluut encoder. Hiermee kunnen engineers profiteren van een verhoogde precisie en feedback tijdens operationele activiteiten. Deze nauwkeurigheid kan het verschil maken in applicaties waar elke graad van rotatie telt.

Evenzo, in termen van duurzaamheid en bescherming, stelt de IP67 beschermingsklasse van de connectoren en afdichtingen de motor in staat om in de meest veeleisende omgevingen te opereren. Dit betekent dat zowel stof als water de prestaties of levensduur van de motor niet zullen beïnvloeden, wat op zijn beurt de betrouwbaarheid en levensduur verhoogt.

Diverse vermogensklassen en compatibele regelaars

De veelzijdigheid van de ELM1H borstelloze servomotor wordt verder benadrukt door het assortiment vermogens waarin deze beschikbaar is. Met opties variërend van 100W tot 1000W, is er een Leadshine motor voor bijna elke toepassing. Dit maakt het eenvoudiger voor engineers om de juiste motor voor hun specifieke behoeften te selecteren.

Daarnaast, wanneer het gaat om aansturing, biedt Leadshine een reeks compatibele regelaars. Naast de vertrouwde ELP en EL6 servoregelaars zijn nu ook de geavanceerde EL7 en EL8 regelaars beschikbaar. Dit biedt gebruikers meer flexibiliteit en controle over hun systemen.

Beschikbaarheid van Leadshine bij ATB Automation

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de integratie van de ELM1H in hun systemen, is het goed om te weten dat de levertijd van zowel de motoren als de regelaars ongeveer 4 weken bedraagt. Voor uitgebreidere informatie en technische specificaties is ATB Automation het go-to punt. Meer informatie van de ELM1 servomotor bij ATB Automation.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.