Nasuni introduceert nieuwe open source tools

Nasuni

Leverancier van cloud file storage Nasuni introduceert recent nieuwe open source tools voor klantgedreven innovatie. Middels deze open source repository kunnen klanten innoveren op basis van het file storage platform, gedreven door samenwerkingen binnen de community.

Nasuni Labs is een nieuwe open source repository op GitHub, gedreven door Nasuni’s sterke klant-community, dat projecten host op basis van het Nasuni file storage platform en technologieën van derden. Daardoor krijgen klanten toegang tot innovaties die voortkomen uit samenwerkingen binnen de community. Alle oplossingen van Nasuni Labs worden openlijk beschikbaar gemaakt voor klanten om zelf te gebruiken en customizen. Deze tools zijn gratis, afgezien van de kosten voor de cloud die van toepassing kunnen zijn. Het eerste project is gericht op Analytics, Search en Automation.

De nieuwe Analytics Connector Scheduler, ontwikkeld in Nasuni Labs, maakt het makkelijk om bestandsgegevens te doorzoeken en analyseren met gebruik van de best-of-breed cloud-analytics-oplossingen van AWS en Azure. Amazon Kendra en Elasticsearch zijn voorbeelden van krachtige clouddiensten die klanten gemakkelijk kunnen inzetten voor hun bestandsgegevens met behulp van Nasuni Labs

Het aanbod van Nasuni Labs met betrekking tot automatisering en orkestratie stelt klanten in staat om het platform ‘at scale’ in te zetten en te configureren. Nieuwe tools vereenvoudigen het beheer, stroomlijnen de belangrijkste administratieve taken en orkestreren de werkzaamheden rondom voorzieningen en rapportage.

Over Nasuni

Nasuni biedt moderne file opslag in de cloud aan, ondersteund door het enige cloud-native, global file systeem ter wereld. Nasuni is het alternatief in de cloud voor klassieke Network Attached Storage (NAS) en file server silo’s. File data wordt geconsolideerd in een gemakkelijk uitbreidbare omgeving in de cloud tegen lagere kosten in vergelijk met traditionele oplossingen. Met Nasuni vervalt ook de behoefte aan het gebruik maken van complexe, verouderde back-up en disaster recovery infrastructuren. Dat maakt IT-beheer een stuk simpeler.

Sectoren die door Nasuni worden bediend, zijn onder andere de verwerkende industrie, de bouw, creatieve diensten, technologie, farmaceutica, consumptiegoederen, olie en gas, financiële dienstverlening en overheidsinstanties.  Het hoofdkantoor van Nasuni staat in Boston, Massachusetts in de VS en levert diensten in meer dan 70 landen wereldwijd.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie