Zo krijg je 100% controle over je monstername proces (webinar)

Monstername

Monstername is een essentieel onderdeel van het productieproces in de voedingsmiddelenindustrie. De gevolgen van verkeerde monstername zijn groot. Om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen hoe monstername correct wordt uitgevoerd, organiseert Hitma in samenwerking met TWI Company een gratis webinar op 16 maart van 10.00 tot 11.00 uur.

Correcte monstername – Don’t gamble with your sample

Afgekeurde batches, risico’s voor de volksgezondheid, recalls en reputatieschade zijn doemscenario’s voor de voedingsmiddelenindustrie. Correcte monstername kan dit voorkomen. Een foutloos monster hangt onder andere af van de keuze van de monsternamekraan, het gebruik en het reinigen van de kraan en het correct afnemen en vervoeren van een monster. Specialist Amy van der Heide legt tijdens het webinar uit hoe je met de juiste equipment betrouwbare monsters neemt.

Opleiden van personeel

Ruim 90% van de procesverstoringen komt door menselijk handelen. Naast de inzet van de juiste monsternamemiddelen, moet de monstername natuurlijk correct uitgevoerd worden. Van opleidingsbedrijf TWI Company vertellen Emiel Nooter en Jort Holttrop hoe de TWI-trainingsmethode zorgt voor continuïteit, kwaliteit en standaardisatie van het monsternameproces.

Agenda webinar monstername

  • Waarom 100% controle noodzakelijk is?
  • De werking van monsternamekranen
  • De reinigingsprocedures van monsternameapparatuur
  • Wat is Training Within Industry?
  • Waarom standaardisatie noodzakelijk is?
  • De trainingsstandaard voor monstername

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via deze link. Er is voor de deelnemers volop gelegenheid om vragen te stellen aan het drietal specialisten.

Over Hitma

Hitma Groep is een technische handelsmaatschappij. Sinds 1926 biedt het bedrijf producten en service voor de procesindustrie, farmacie, olie- en gaswinning, energiebedrijven, high tech-sector, ziekenhuizen en de installatiebranche. Bij Hitma werken technische specialisten die bedrijfsprocessen en knelpunten begrijpen en hiervoor maatoplossingen verzorgen.

Over TWI Company

TWI company faciliteert een kwalitatief hoogwaardig trainingsprogramma bij bedrijven in de maak- en procesindustrie. Hierin staat de mens centraal en maken ze gebruik van de TWI- methodiek. De TWI-methodiek houdt in: het gestandaardiseerd opschrijven van taken/handelingen in een trainingsstandaard. Die trainingsstandaard kan vervolgens per medewerker worden getraind. Door de TWI-methodiek zijn bedrijven in staat om hun medewerkers snel foutloos te laten werken. Het foutloos werken resulteert in een hogere output, betere kwaliteit en een hogere veiligheid.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.


Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie