Modulaire veiligheidsrelais myPNOZ winnaar German Innovation Award 2021

Modulair veiligheidsrelais myPNOZ

Modulaire veiligheidsrelais bijzonder innovatief

De German Innovation Award is een brancheoverkoepelende onderscheiding voor producten en oplossingen die zich vooral onderscheiden door het centraal stellen van de gebruiker en door een meerwaarde ten opzichte van de huidige oplossingen. Er zijn namelijk in alle branches innovaties die de toekomst vormgeven en het leven verbeteren. Soms zie je ze op het eerste gezicht, maar vaak ook niet. Dat wil de German Innovation Award veranderen. De modulaire veiligheidsrelais van Pilz maakt fantastische prestaties zichtbaar voor een breed publiek.

De jury bestaat uit onafhankelijke, interdisciplinaire experts uit instellingen en uit de industrie, wetenschap en financiële sector. Het nieuwe veiligheidsrelais myPNOZ overtuigde de jury door zijn bijzondere innovatieniveau en werd in de categorie “Electronic Technologies” uitgeroepen tot Winner 2021.

Het modulaire veiligheidsrelais overtuigt door veiligheid op maat en slimme productfeatures. Het bestaat uit een kopmodule en maximaal acht uitbreidingsmodules en biedt veilige bewaking van 2 tot 16 ingangsfuncties zoals noodstop, veiligheidshekken, veiligheidslichtschermen, tweehanden IIIA/C en toestemmingsknoppen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie