Anybus ontvangt Maturity Level 3 certificering in IEC 62443-4-1 industriële cybersecurity standaard

Maturity Level 3

HMS Networks, leverancier op het gebied van industriële netwerkcommunicatieoplossingen, maakt bekend dat het merk Anybus met succes de Maturity Level 3 (ML3) certificering heeft ontvangen in de International Electrotechnical Commission (IEC) 62443-4-1: Secure product development lifecycle requirements, een industriële cybersecurity standaard.

Deze prestatie is onafhankelijk geauditeerd door TÜV Rheinland, een wereldwijd erkende service provider. Het is een bewijs van het streven van Anybus naar strenge cybersecurity procedures.

Maturity Level 3

Maturity Level 3 is een belangrijke mijlpaal in de cybersecurity ontwikkelingen van Anybus. Het toont een verhoogde mate van volwassenheid en verfijning. Het benadrukt het vermogen van Anybus om cybersecurity maatregelen te integreren in zijn activiteiten en producten. Dit versterkt zijn positie als betrouwbare partner in industriële automatisering verder. Anybus ontving het certificaat nadat het had aangetoond dat zijn productontwikkelings- en life cycle management processen voldeden aan de strenge criteria tijdens de ontwikkeling van twee nieuwe producten.

Bartek Candell, Senior Vice President Control Centric, licht deze belangrijke prestatie toe: “In de hedendaagse onderling verbonden industrie moet elk onderdeel van een netwerk worden versterkt tegen cybersecurity bedreigingen. Bij Anybus blijven we ons inzetten om de beste en veiligste producten te leveren. Deze producten moeten onze klanten helpen bij het beschermen van hun kritische infrastructuur. Het behalen van de IEC 62443-4-1 certificering op Maturity Level 3 is een bewijs van onze betrokkenheid en het niveau waarmee we cybersecurity benaderen. Het is de volgende stap in ons streven om baanbrekende oplossingen te bieden voor bedrijfskritische industriële behoeften.”

HMS Networks

HMS Networks is een onafhankelijke leverancier van oplossingen voor industriële communicatie en het Industrial Internet of Things. Het bedrijf ontwikkelt en produceert producten onder de merken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie