IXON lanceert nieuw IXON Cloud 2 platform

IXON Cloud

IXON lanceert nieuw IXON Cloud 2 platform met grote upgrades

IXON, aanbieder van oplossingen voor machineservice en onderhoudsbeheer op afstand, lanceert vandaag het nieuwe IXON Cloud 2 platform. De volledig opnieuw ontworpen IXON Cloud is in vele opzichten verfijnd om te voldoen aan de vraag van klanten naar features gericht op verbeterde samenwerking. Gebruikers kunnen het platform vanaf nu aanpassen en inrichten om het zo goed mogelijk te laten aansluiten op hun specifieke behoeften. 

IXON’s missie is om de IIoT transitie onder machinebouwers te stimuleren en te versnellen door een veilige cloud omgeving te bieden met alle technologie die nodig is om IIoT direct toegankelijk te maken voor elke machinebouwer in de wereld.

Vandaag de dag is IXON Cloud het meest complete IoT platform voor de machinebouwer. Het stelt hen in staat om hun eigen IoT portal te creëren, machines te verbinden, data te verzamelen, alerts in te stellen en om problemen op afstand op te lossen alsof ze op locatie zijn – met slechts een paar klikken.

Om nog een stap verder te gaan heeft IXON achter de schermen hard gewerkt aan IXON Cloud 2. Nieuwe functies van het IXON Cloud 2 platform zijn onder andere:

  • Overzichtelijke intuïtieve interface om afleiding te voorkomen en de focus op je dagelijkse taken te leggen;
  • IXON Studio voor het aanpassen van de portal en het bouwen van dashboards;
  • Rolgebaseerd gebruikersbeheer voor geavanceerd, volledig aanpasbare rechten voor toegang en controle.

Willem Hofmans, CEO bij IXON, zei: “Samenwerking is de centrale pijler van IXON Cloud 2. Samenwerking om een machinebouwer in staat te stellen de relatie met zijn klanten decennialang te onderhouden. We staan aan de vooravond van een belangrijke transitie waar machinebouwers al hun kennis en vaardigheden niet alleen gebruiken bij de ontwikkeling, bouw en installatie van een machine, maar waarbij hun kennis en vaardigheden van grote waarde zijn gedurende de gehele levensduur van een machine.”

“IXON belooft bedrijven te helpen bij de transitie en de machinebouwer te allen tijde zo goed mogelijk  te ondersteunen. Hierdoor kunnen machinefabrikanten zich focussen op de de kern van de transitie: hun bedrijfsprocessen.”

“Samen met partners en klanten nadenken over hoe ze machine data en hun uitgebreide proceskennis kunnen combineren tot waardevolle informatie en advies. Om stagnatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat machines gedurende hun gehele levenscyclus continu worden verbeterd en volledig in hun kracht staan.”

Meer informatie over IXON Cloud 2

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.