Internationale één fase DC voeding

DC voeding

Universele en internationaal toepasbare 24Vdc voedingen moeten uitdagende omgevingscondities aan kunnen op het gebied van temperatuurbereik, schokken en trillingen, netschommelingen en hoogenergetische overspanningspulsen. Hiervoor heeft Block de Power Compact Champ (PCC) serie DC voeding ontwikkeld, met de kernfunctionaliteit van een voeding als focus: betrouwbaar voeding bieden met een lange levensduur.

De PCC komt in vier uitvoeringen 5A, 10A,20A en 40A. Allen hebben 150% power boost voor 5 seconden en 110% permanente vermogensreserve. Hierdoor is het over-dimensioneren van de DC voeding niet nodig en blijft er voldoende vermogen om MCB’s te laten uitschakelen bij een kortsluiting.

De PCC 24Vdc voeding voldoet aan de laatste EMC eisen en heeft een efficiënte tot wel 94,3%.

De metalen behuizing in een compacte bouwvorm herbergt nog veel meer functionaliteit, waaronder een breed ingangsbereik van 85-264Vac en 90-374Vdc. De werktemperatuur is -25°C tot +70°C en zelfs -40°C tot een hoogte van 5000m.

De beschermingsgraad van de DC voeding is typisch het dubbele van de standaard waarde: 4kV en overspanningscategorie III.

Met deze nieuwe PCC serie biedt Block een duurzame universele en robuuste 24Vdc voedingsoplossing voor wereldwijde toepassing.

Meer informatie bij Elincom

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie