Integrale videobewaking voor de industrie

videobewaking voor de industrie

IP-videobewaking voor de industrie

Phoenix Contact biedt u een complete oplossing voor bedrade of draadloze IP-videobewaking voor de industrie aan.

Hiertoe behoort een omvangrijk productenprogramma op het gebied van de aansluit- en automatiseringstechniek, dat tussen de camera en videoserver wordt toegepast. Industrial Ethernet-componenten, voedingen, overspanningsbeveiliging, connectoren, kabels, aansluitklemmen en 19‘‘-componenten zorgen voor een betrouwbare aansluiting van de camera op de videoserver. De benodigde componenten zijn zowel afzonderlijk, als modulen of als kant-en-klare oplossing leverbaar. De producten zijn geschikt voor industriële toepassing en maken als zodanig een hoge beschikbaarheid van het netwerk mogelijk, ook in kritische toepassingen.

De videobewaking voor de industrie is geschikt voor kleine installaties tot en met grote systemen met hoge veiligheidseisen. Behalve objectbewaking van gebouwen of bedrijfsterreinen maakt de oplossing ook technische installatiebewaking mogelijk. Phoenix Contact biedt bovendien uitgebreid advies tijdens de ontwerpfase en planning van de video-installaties.

Of u slechts enkele camera’s in een kleine industriële installatie of honderden camera’s voor de beveiliging van grotere objecten of gebieden wilt gebruiken: Phoenix Contact heeft schaalbare netwerkoplossingen, die zich flexibel aan uw individuele videobewakingssysteem aanpassen.

Van de camera tot de videoserver

Wij bekijken het netwerk van uw videobewaking voor de industrie in zijn geheel. Daarbij zijn wij specialist voor alle producten en diensten die u nodig hebt tussen camera en videoserver. Ons aanbod concentreert zich op industriële, robuuste producten, die ook in extreme omstandigheden betrouwbaar functioneren en ervoor zorgen dat geen beeld verloren gaat. De betrouwbaarheid van uw videobewaking is afhankelijk van het netwerk dat alle componenten met elkaar verbindt.

Meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie