Innovatie in assisted picking technologie met Ranger Assist robot

Assisted picking

GreyOrange, een wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor het moderniseren van fulfillment-operaties, kondigde een nieuwe optimalisatie aan in haar GreyMatter AI-software die assisted picking bij orderverwerking mogelijk maakt met behulp van de nieuwe Ranger Assist-robot. GreyMatter en Ranger Assist optimaliseren en coördineren voortdurend de samenwerking tussen de orderpickers en de robots. De geavanceerde assistent-picking robot, uitgerust met kunstmatige intelligentie, zorgt voor een snelle en nauwkeurigere orderverwerking, met name voor fast-moving-goederen in e-commerce bestellingen.

Assisted picking technologie robot

“In het huidige ‘on-demand’-tijdperk bepaalt de consument de regels. Gebruiksgemak en keuzemogelijkheden bepalen of er bij een bezoek aan een webshop tot aankoop wordt overgaan. Vertrouwen en loyaliteit opbouwen vereist een orderafhandeling die ‘no-excuses’ tevredenheid levert,” zegt Akash Gupta, mede-oprichter en Chief Technology Officer van GreyOrange. “Als de meest geavanceerde en toch eenvoudig naar wens afstelbare assisted picking robot werkt de Ranger Assist samen met de software-oplossing GreyMatter om retailers te helpen hun klantbeloften met snelheid waar te maken, ondanks uitdagingen als stijgende ordervolumes, tekort aan personeel en steeds hogere klantverwachtingen zoals same-day en gratis levering.

De Ranger Assist voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor autonome robots en creëert een betere werkomgeving voor de medewerkers. Deze verbetering wordt bereikt door veilig gebruik te maken van automatisering om zo vermoeidheid bij de medewerker te verminderen terwijl de productiviteit wordt verhoogd. De Ranger Assist heeft de hoogste snelheid van alle assistent-picking robots die momenteel op de markt zijn en kan worden geconfigureerd voor een scala aan magazijntoepassingen, waaronder opslag, ondersteuning van meerdere medewerkers en activiteiten op meerdere verdiepingen. Ranger Assist kan ook een bestaande vloot robots aanvullen of tijdens piekperiodes in handmatig order-picken worden geïntegreerd, wat zowel een directe ROI als een doorlopende waarde oplevert.

Fulfillment

De assisted picking robot maakt deel uit van GreyOrange’s Certified Ranger Network (CRN), een verzameling van fulfillmentrobots en andere uitvoerende apparatuur, geproduceerd door GreyOrange of externe robotica-ontwikkelaars, die bedrijven helpen hun fulfillment-processen te moderniseren voor hoogwaardige prestaties.

“Bedrijven met meer gevarieerde fulfillment-behoeften kunnen er nu voor kiezen om goods to person- en person to goods-oplossingen op dezelfde locatie te combineren “, vervolgt Gupta. “Person to goods robotica versnelt de fulfillment van fast-moving-goederen die zijn opgeslagen in kleinere forward-pick ruimtes, terwijl goods to person robotica de fulfillment kan versnellen voor centra met meerdere opslagunits (SKU’s) die zijn verspreid over een magazijn. Voor menselijke orderpickers zou dit normaliter betekenen dat zij langere afstanden moeten afleggen om handmatig te picken.” “Door de mogelijkheden van ons software besturingssysteem GreyMatter uit te breiden en Ranger Assist aan ons portfolio toe te voegen, kunnen bedrijven hun magazijn-, distributie- en fulfillment-activiteiten moderniseren. Met optimaal uitgeruste robots kunnen bedrijven aan de vraag naar stijgende prestaties voldoen”, sluit Gupta af.

GreyMatter is de enige op AI-cloudsoftware gebaseerde fulfillmentoplossing die is ontworpen om steeds betere prestaties te leveren bij elke uitvoeringscyclus. Omdat geavanceerde AI naadloos software, slimme robots en mensen integreert – modelleert het systeem onmiddellijk de beste wijze om optimale workflows en uitvoering te sturen, door middel van machine learning. GreyMatter houdt voortdurend rekening met eerdere succesvolle prestaties, operationele factoren, orderpatronen en beschikbaarheid van middelen om de beste real-time fulfillment-beslissingen te maken.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.