HUPICO neemt GT ROBOTIQUE in Grenoble over

Robotica bedrijf Hupico

HUPICO kondigt, via haar holding IAMTEC, met trots de overname aan van GT ROBOTIQUE, een toonaangevend robotica bedrijf gevestigd in Grenoble, Frankrijk. Deze overname is een strategische zet voor HUPICO om haar activiteiten verder te professionaliseren en te internationaliseren.

Robotica bedrijf GT ROBOTIQUE staat bekend om zijn expertise op het gebied van EPSON robotica en visie. Met meer dan 25 jaar ervaring in robotica ontwikkelt het bedrijf innovatieve oplossingen die overeenkomen met Industrie 4.0. Daarmee is het een ideale aanvulling op de strategie van HUPICO. Samen zullen de twee bedrijven hun krachten en expertise bundelen om klanten nog beter te helpen.

“We zijn verheugd om GT ROBOTIQUE te verwelkomen in de HUPICO-familie“, zegt Johan Paul, Managing Director van HUPICO. “Door deze overname kunnen we onze activiteiten op de internationale markt verder versterken.”

De reputatie van GT ROBOTIQUE op het gebied van innovatie en kwaliteit en hun ervaren team maken hen de perfecte partner om de groei in de regio te stimuleren. We kijken ernaar uit om de nieuwste oplossingen aan klanten in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en België aan te bieden. Robotica bedrijf HUPICO zal zijn oplossingen nu aan een groter aantal klanten aanbieden en onze aanwezigheid op de Europese markt verder versterken.

“HUPICO is de perfecte partner om GT ROBOTIQUE in Frankrijk over te nemen. Met hun uitgebreide kennis en ervaring in de industrie is HUPICO goed uitgerust om het bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen. Hun professionalisme wordt door EPSON zeer gewaardeerd en we twijfelen er niet aan dat ze GT ROBOTIQUE een stap verder zullen brengen.”

Volker Spanier, Head of Manufacturing Solutions EMEAR at EPSON

HUPICO’s overname van GT ROBOTIQUE is met onmiddellijke ingang van kracht.

HUPICO

HUPICO is opgericht in 1994 en heeft zich ontwikkeld tot een Industry 4.0-speler met focus op roboticaoplossingen, intralogistieke- en toevoersystemen en smart glasses. HUPICO verdeelt toonaangevende merken zoals EPSON, FlexFactory en Montratec in de Benelux.

Robotica bedrijf GT ROBOTIQUE

GT ROBOTIQUE werd opgericht in 1980 en is een leverancier van de EPSON robotica oplossingen in Frankrijk. GT ROBOTIQUE is officieel lid van de groep “Solution Providers – Industry of the Future”, erkend door CCI de France en de Industry of the Future Alliance.

Meer informatie over HUPICO.

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.