Web panels voor flexibele html5 visualisaties

HTML5 visualisaties

In de digitale transformatie zijn html5 visualisaties een onmisbare tool voor engineers. Deze technologie maakt het mogelijk om interactieve en flexibele user interfaces te ontwerpen, wat noodzakelijk is voor het bedienen en bewaken van complexe systemen. De ETT xx64-serie van SIGMATEK, met zijn geavanceerde EDGE3-technologie processoren, biedt krachtige mogelijkheden voor het creëren van intuïtieve visualisaties.

html5-visualisaties in een mooi jasje

De bedieningspanelen van de ETT xx64-serie zijn niet alleen technologisch geavanceerd maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met een glazen front en zwart geanodiseerd aluminium frame bieden ze een modern en hoogwaardig design. De grootte varieert van 7 tot 21.5 inch, wat zorgt voor veelzijdigheid in gebruik. De geringe inbouwdiepte maakt deze HMI’s ideaal voor integratie in diverse omgevingen.

De kracht van de ETT xx64-serie ligt in de processor met EDGE3-technologie, die een soepele werking van html5-visualisaties garandeert. Met vier cores van 1,6 GHz elk, zorgt deze voor een efficiënte page load en een stabiele performance. Daarnaast faciliteert de OPC UA-functionaliteit en de aanwezigheid van diverse interfaces zoals Gigabit Ethernet en USB-poorten een naadloze integratie met andere systemen.

Capaciteit

De capaciteit van de ETT xx64-panelen is ook indrukwekkend, met 2 GB DDR4 RAM en 8 GB eMMC geheugen, wat meer dan genoeg is voor de meeste toepassingen. De fanless design en programmeerbare status-LED’s aan de voorkant verhogen de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

De LASAL VISUDesigner-tool van SIGMATEK biedt een webgebaseerde oplossing voor het configureren en plannen van complexe visualisatieprojecten. Deze tool benadrukt de flexibiliteit van html5-visualisaties, met kant-en-klare ontwerpthema’s en bedieningselementen die de engineeringtijd verkorten en het ontwikkelingsproces versnellen.

Meer informatie bij SigmaControl

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie