HowTo – opstellen en distribueren van technische informatie

HowTo

Etteplan introduceert HowTo, een digitale sprong voorwaarts in het opstellen en distribueren van technische informatie

Etteplan heeft de wereldwijde beschikbaarheid van Etteplan HowTo aangekondigd. Een compleet nieuwe cloud-gebaseerde dienst voor het efficiënt opstellen, veilig hosten en op aanvraag via meerdere kanalen distribueren van technische informatie voor industriële apparatuur en andere behoeften van de productie-industrie.

Etteplan HowTo, een end-to-end service, maakt soepele vertalingen, directe distributie van wijzigingen en flexibele, andere invulling van nieuwe behoeften aan technische informatie mogelijk. Etteplan HowTo structureert digitale technische informatie en slaat deze op in de cloud, waarbij de gegevens in een interactief format worden gezet. De informatie is voor gebruikers toegangelijk via een applicatie of gebruikersinterface met de smartphone, tablet of laptop. Volledig doorzoekbare en altijd actuele technische informatie is online beschikbaar voor professionele gebruikers met een door hen gekozen apparaat.

Digitale technische informatie die als een online bron op aanvraag wordt aangeboden, verhoogt de productiviteit van monteurs, technici en specialisten bij het uitvoeren van installatie-, onderhouds- en andere veeleisende werkzaamheden over de hele wereld. Omdat aanzienlijk minder tijd wordt verspild aan het zoeken naar cruciale informatie, stijgt het percentage van geslaagde reparaties bij de eerste interventie, worden processen sneller en efficiënter en neemt de tevredenheid van zowel de werknemer als van de klant toe.

“Cloud-gebaseerde en doorzoekbare technische informatie biedt gebruikers direct een oplossing op een moment waarop zij voorheen bezorgd en gefrustreerd raakten, omdat zij geen specifieke antwoorden kregen. De eerste implementaties toonden duidelijke toename van de productiviteit bij het uitvoeren van verschillende installatie-, bedienings- en onderhoudswerkzaamheden dankzij eenvoudige toegang op aanvraag tot het juiste stukje informatie op het juiste moment,” legt Mikael Vatn, Senior Vice President Technische documentatie-oplossingen bij Etteplan, uit.

Ter ondersteuning van snellere ontwikkeling en eisen op het gebied van marktintroductietijd moet de productie van technische informatie volgens steeds strakkere planningen gebeuren, waarbij tegelijkertijd aan toepasselijke voorschriften voor verschillende markten moet worden voldaan. Hergebruik van content voor nieuwe producten en aanvulling van handleidingen met meer afbeeldingen en distributie vanuit een cloud-platform betekenen een volledige transformatie van het proces betreffende het opstellen en publiceren van technische informatie.

“Etteplan HowTo is een resultaat van vernieuwend denken en investering in het ontmantelen en het opnieuw uitvinden van het gehele proces van de productie en het gebruik van professionele technische informatie. Het belangrijkste doel was verhoging van de efficiëntie bij het opstellen, vertalen, hergebruiken en distribueren van informatie. Wij verklaren met trots dat wij ondanks de uitdagingen in de markt in staat zijn geweest een dergelijke hervormende dienst te ontwikkelen,” gaat Mikael Vatn verder.

Cloud-gebaseerde distributie van technische informatie is een stap voorwaarts in het verhogen van de veiligheid op het werk, omdat handleidingen altijd bereikbaar en actueel zijn. Bij complexe technische taken is een eenvoudig te begrijpen instructie van essentieel belang om correcte uitvoering van alle taken en processen te garanderen. De unieke analysefuncties van Etteplan HowTo leveren feedback over hoe en wanneer informatie wordt gebruikt, zodat leveranciers inzicht krijgen om zowel de informatie als het product of de dienst zelf te verbeteren.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Dossier - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.