Gegoten vermogensschakelaar voor efficiëntie en connectiviteit

Vermogensschakelaar

Schneider Electric kondigt nieuwe gegoten ComPacT-modellen aan met een nieuw design. De ComPacT-vermogensschakelaar is gemaakt voor operationele excellentie en maken onderhoudswerkzaamheden eenvoudiger.

De vermogensschakelaar kan gelijk aangesloten worden en de modulaire “plug-and-play”-accessoires breiden de capaciteit voor geavanceerde monitoringmogelijkheden uit. Omdat de nieuwe modellen dezelfde vorm en grootte hebben als hun voorgangers, kunnen installateurs of paneelbouwers de bestaande vermogensschakelaars makkelijk vervangen. Dit maakt het ook mogelijk om ComPacT-vermogensschakelaars uit te breiden voor digitale intelligentie.

De vereenvoudigde draadloze connectiviteitsfunctie verbetert de installatie, het onderhoud of de upgrade van de geheel nieuwe ComPacT-reeks. Nieuwe draadloze vermogensschakelaar geeft gebruikers een beter inzicht in hun elektriciteitsdistributiesysteem, om de beschikbaarheid van stroom te maximaliseren. Gebruikers hebben altijd en overal toegang tot hun data, waardoor het monitoren en maken van beslissingen beter wordt.

Een belangrijke ontwerpverbetering is de introductie van een semi-transparante frontplaat. Deze innovatie maakt het gemakkelijk om in één oogopslag te zien welke hulpcontacten in de onderbreker aan het werk zijn en of ze correct zijn geplaatst.

Het ComPacT-assortiment behoudt de EverLink-connectoren voor betrouwbare en snelle kale kabelverbindingen, evenals ingebouwde DIN-rails waarmee de vermogensschakelaars gemakkelijk op hun plaats kunnen worden geklikt.

Met de nieuwe generatie gegoten ComPacT vermogensschakelaar bevestigt Schneider Electric zijn toewijding om paneelbouwers te helpen bij het leveren van correct geïnstalleerde, ultramoderne stroomdistributiesystemen.

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie

Productie industrie - Uitgelicht

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.