Control techniques introduceert twee IP65 frequentieregelaars

ip65 Frequentieregelaars

Control Techniques, onderdeel van Nidec, introduceert een IP65 versie van zijn H300 en F600 frequentieregelaars. Deze frequentieregelaars zijn onderdeel van de specialistische, industrie specifieke regelaars van Control Techniques. De h300 en f600 frequentieregelaars sluiten aan op het productaanbod voor hvac-toepassingen en pompaandrijvingen.

IP65 frequentieregelaars

De nieuwe H300 frequentieregelaar in IP65 uitvoering is één van de best beschermde frequentieregelaars op de markt en zorgt voor maximale productietijd en productiviteit en minder onderhoudskosten. De H300 biedt een complete IP65 oplossing met dezelfde specifieke HVAC-kenmerken en functionaliteit als de IP20 uitvoering zoals gewend met het Hand-Off Auto keypad met ingebouwde realtime klok.

De F600 frequentieregelaar is een IP65 oplossing met dezelfde pompspecifieke kenmerken en functionaliteit als de IP20 uitvoering. De behuizing is geschikt voor gebruik buiten, zonder kast en in omgevingen waar vocht en/of vuil aanwezig is.

Tijdens het ontwerp van de beschermende behuizing is gelet op onderhoudsgemak en gebruiksvriendelijkheid. Met de nieuwe uitvoering is het mogelijk om in één project zowel IP20 als IP65 frequentieregelaars toe te passen. Dit vereenvoudigt de projectkwalificatie/installatie en de inbedrijfstelling.

Hoge mate van bescherming, lage installatiekosten

De H300 en F600 frequentieregelaars in IP65 uitvoering bieden met hun stevige, beschermende en toch lichte behuizing een compacte oplossing. Daardoor kunnen de frequentieregelaars worden ingezet onder zware omstandigheden of dicht bij de motor tegen de wand worden gemonteerd. Verder is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige toegang tot het inbegrepen LCD keypad.

Omdat er geen kast nodig is, de kabels korter zijn en de installateur minder tijd nodig heeft, zijn de installatie- en onderhoudskosten lager.

Control Techniques biedt gratis 5 jaar garantie op de H300 en F600 IP65 frequentieregelaars.

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie