Bosch Rexroth stapt met BOOST Ingenieursdiensten in de SROK ID

BOOST ingenieursdiensten

Rijkswaterstaat heeft midden 2021 voor de Samenwerkingsraamovereenkomst Ingenieursdiensten (SROK ID) meerdere bureaus of bureaucombinaties geselecteerd voor de levering van technisch advies (perceel 2). Bosch Rexroth is geselecteerd voor een aantal specialistische onderwerpen van de overeenkomst en werkt hiervoor nauw samen met 5 andere bedrijven. Deze in totaal 6 bedrijven hebben zich verenigd en werken samen onder de naam: BOOST ingenieursdiensten.

BOOST ingenieursdiensten

BOOST ingenieursdiensten is een samenwerking van MH Poly, Econsultancy, RvB engineering, dBvision en Cicom & Copier en Bosch Rexroth.

De bovengenoemde bedrijven hebben bijna een jaar lang gewerkt aan het intensieve aanbestedingstraject met een positief resultaat: de gunning voor de samenwerkingsraamovereenkomst 4 (afk. SROK-4) adviesdiensten. Elke adviseur brengt eigen specialisatie en achtergrond in het team.

BOOST ingenieursdiensten is o.a. gespecialiseerd in bewegingswerken, onderhoud specialistische vragen (LCC, TCO, monitoring, voorspellend onderhoud), elektronica voor bewegende constructies, geotechniek, sterkteleer, assetmanagement, onderzoek en advies over bodem, flora en fauna, archeologie, geluid en trillingen, ontwerp, contractvorming en projectmanagement. Samen vormen ze een multidisciplinair team met integrale advisering.

De overeenkomst tussen BOOST ingenieursdiensten en Rijkswaterstaat is 1 september 2021 j.l. ingegaan en heeft een looptijd van 3 jaar, met optie tot verlenging van 1 jaar.

Bosch Rexroth

Met intelligente componenten, op maat gemaakte systeemoplossingen en services, creëert Bosch Rexroth als leverancier van aandrijf- en besturingstechnologieën de noodzakelijke omgeving voor volledig geconnecteerde applicaties. Bosch Rexroth biedt klanten hydraulische technologie, elektrische aandrijf- en besturingstechnologie, tandwieltechnologie en lineaire bewegings- en assemblagetechnologie, inclusief software en interfaces met het ‘Internet of Things’

Meer informatie

Lees ook:

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE ONTWIKKELINGEN!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Dit artikel delen op je eigen website? Geen probleem, dat mag. Meer informatie.

Avatar foto

Redactie

Dit nieuws is samengesteld door de redactie van IndustrieVandaag.
Lees meer van: Redactie